Harrastuskausi alkaa – kylällä on mistä valita!

Harrastuskausi alkaa – kylällä on mistä valita!

Luonnossa liikkuminen ja ulkoilu ovat Vihtijärvellä varmaankin yksi suosituimpia ja edullisimpia harrastuksia. Sohvalla löhöäminen ja television katselu kuuluvat varmasti lähes jokaisen kyläläisen arjen rentoutumiseen. Vaihtelu kuitenkin joskus virkistää, eikä porukalla tekeminen silloin tällöin ole ollenkaan hullumpaa.

Haluaisitko oppia soittamaan kitaraa? Pidätkö laulamisesta? Kiinnostaako jooga, lentopallo tai pelastustoiminta harrastuksena? Entä toimittajan hommat?

Vihtijärvelläkin on syyslukukauden harrastuskausi taas pyörähtänyt käyntiin. Maanantaisin joogataan kylätalolla, tiistaisin on tarjolla lapsille liikuntakerhoa, naisille jumppaa ja kiertoharjoittelua, yli 15-vuotiaille lentopalloa Nummituvalla sekä laulun ystäville kappelikuoron harjoituksia koululla.

Diakoniakerhon kokoontumiset alkavat 30.8. ja Tiistaikerho varttuneemmalle väelle aloittaa syyskauden kylätalolla lokakuun alkupuolella.

Palokuntatoiminta keskittyy torstai-illalle, kun Nummituvalla pidetään harjoituksia niin nuoriso-kuin hälytysosastollekin.

Kylän harrastetarjonta ja –kalenteri löytyvät kylän kotisivuilta tästä linkistä, seurat ja yhdistykset puolestaan tästä linkistä. Kirjoittamisesta, kylälehden ja Vihtijärven kotisivujen toimittamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan ”mediatiimiin”.

Ellei mikään mainituista kylällä tarjolla olevista harrastuksista oikein kiinnosta ja sinulla on oma idea yhdessä tekemisestä, niin mikään ei estä sitä toteuttamasta. Kylältä löytyy tiloja (Nummitupa, Kylätalo jne) ja Maaseudun Sivistysliitolta voi hakea kurssitukea.

(30.8.2017 KP)

 

Klikkaamalla lisätietoja