Koulut loppuvat ja kylätalolla alkaa leiri - Tarkista työkaluvarastosi!

Koulut loppuvat ja kylätalolla alkaa leiri - tarkista työkaluvarastosi!

Suvivirttä lauletaan kouluissa tulevana lauantaina 3.6. ja koululaiset pääsevät kesälaitumille.

Veräjän portteja onkin jo raoteltu ruuvinvääntimen avulla ainakin niin koulun ulkovarastolla kuin uimarannan penkilläkin hiljattain. Vanhemmat, olkaa siis ystävällisiä ja tarkistakaa, että isompien ruuvien vääntämiseen sovltuvat laitteenne ovat tallessa ja pysyvät siellä jatkossakin. Samoin ruuvivarastoa on hyvä pitää silmällä.

Jos esimerkiksi uimarannalla istahtaa terävän ruuvin kärkeen, voi tulla pahaa jälkeä. Tarkistakaa myös siis uimarannan käyttäjät, mihin istutte!

Viikonloppuiltoina voisivat lenkkeilijät ja reippailijat käydä ilta- ja/tai yökävelyllä ja pyörähtää uimarannan ja/tai koulun pihan kautta - vaikkapa vain uteliaisuuttaan.

Vihtijärven kotisivujen toimitus toivottaa kaikille koululaisille ja opettajille hyvää kesälomaa sekä tietysti onnittelee lämpimästi koulunsa päättäviä ja ammattiin tai ylioppilaaksi valmistuvia!

Koulu- ja kylätalolla jatkuu toiminta kesälomallakin

Maanantaina 5.6. alkaa kylätalolla 4H-leiri, joten koulun pihalla jatkuu mukava vipinä perjantaihin 9.6. saakka. Toinen leiri pidetään heti perään 12.-16.6., joten myös vieraamman näköisiä lapsia ja nuoria saattaa näkyä kylällä aina kesäkuun puoleen väliin saakka.

(1.6.2017 KP)

Klikkaamalla lisätietoja