Hiiskulalle harmia jätteistä

Hiiskulalle harmia jätteistä

Kylällä on liikkunut laiskoja jätteiden kierrättäjiä vappuviikonlopun aikana. Kiinteistöyhtymä Hiiskulan kartanon osakas Hans Brummer kertoo, että isoja jätekuormia on käyty kippaamassa Hiiskulan omistamalle metsäalueelle Karkkilantien pohjoispuolella. Maastoon on jätetty muun muassa metalliromua sekä rakennusjätettä. 

"Olen joutunut viemään kaksi kuormaa jätettä Koivissillan jäteasemalle", Hans Brummer kertoo. Tällainen siivoilu on paitsi ikävää, myös aikaa vievää - eikä ilmaistakaan.

Brummer kertoo, että mikäli tämän tyyppistä roskaamista tapahtuu jatkossa, joutuu Hiiskula sulkemaan kulun metsäautoteille portein. 

Vihtijärven asukkaat ja kesäasukkaat voivat viedä isommat jäte-erät Koivissillan jäteasemalle, os. Kumpunotkolantie, 03100 Nummela. Jäteasema on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-18, ja lauantaisin klo 14-17. Puh. 020 6377022.

Lähin rautaromun keräyspiste sijaitsee Syökerin tuvan pihalla. Lisäksi rautaromua vastaanottaa Teräskolmio Oy Röykässä. 
Lisäksi metalliromun keräysauto Romulus pysähtyy Vihtijärven koululla ke 19.7. klo 17-17.30 yhdessä vaarallisen jätteen keräysauto Oton kanssa. Lisätiedot: www.rosknroll.fi.

(3.5.2017 HE)

Klikkaamalla lisätietoja