Vihtijärvellä voi äänestää ennakkoon sunnuntaina 2.4.2017 - valmistaudu myös kahvittelemaan!

Vihtijärvellä voi äänestää ennakkoon sunnuntaina 2.4.

Kunnallisvaaalien ennakkoäänestys on alkanut keskiviikkona 29.3. ja jatkuu tiistaihin 4.4. saakka. Vihtijärvellä voi näissäkin vaaleissa käydä äänestämässä ennakkoon Vihtijärven koululla. Vaalihuoneisto on avoinna sunnuntaina 2.4.2017 klo 10-13. Osoite on Kouluntie 23, 03790 Vihtijärvi, keltainen koulutalo mäen päällä.

Ennakkoäänensä voi käydä antamassa siis kuka tahansa äänioikeutettu, asuinpaikasta riippumatta. Äänestäjällä tulee olla mukanaan henkilöllisyystodistus (passi, poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti tai ajokortti). Postissa saapunutta ilmoitusta äänioikeudesta ei välttämättä tarvita, mutta se nopeuttaa äänestystä.

Ohjeet ennakkoäänestykseen.

Vaalikahvilasta äänestyskahvit

Vihtijärvelle kannattaa tulla äänestämään kauempaakin, sillä samanaikaisesti vaalihuoneiston kanssa klo 10-13 on avoinna myös Vihtijärven päiväkodin kulttuuri- ja liikuntatoimintaa tukeva Vaalikahvila. Kahvilasta saa tietysti kahvia, teetä ja leivonnaisia. Leivonnaisia voi myös ostaa kotiin vietäväksi.


Vaalikahvilan järjestävät Vihtijärven päiväkodin vanhemmat.

Kyläyhdistyksen pöydästä saa ostaa Vihdin kruunu - kirjoja (à 50 €) ja Vihtijärvi-postikortteja (à 1 €).

Äänestäminen ei edellytä Vaalikahvilassa käyntiä, eikä Vaalikahvilassa käynti edellytä äänestämistä.

Edellisten vaalien eli eduskuntavaalien 2015 ennakkoäänestyspäivänä Vihtijärvellä annettiin yhteensä 115 ääntä.

Vaalipäivä on sunnuntaina 9.4.2017

Kunnallisvaalien 2017 varsinainen vaalipäivä on seuraavana sunnuntaina 9.4.2017, jolloin äänestyspaikat ovat auki klo 9-20. Vaalipäivänä äänioikeutettu saa äänestää vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin ja äänioikeutetulle ennen vaaleja postitettuun ilmoituskorttiin. Tuolloin vihtijärveläisille osoitettu Pohjois-Vihdin äänestysalueen äänestyspaikka on Haimoon koulu osoitteessa Haimoontie 360.

Lue myös kyläuutinen vihtijärveläisistä kunnallisvaaliehdokkaista.

(31.3.2017 KP)

Klikkaamalla lisätietoja