Koululaiset kävivät tiistaikerhossa

Koululaiset kävivät tiistaikerhossa

Tiistaikerholaiset saivat vieraakseen nuorta väkeä Ystävänpäivänä 14.2.2017, kun Vihtijärven koulun ensi- ja toisluokkalaiset kiipesivät koulun yläkertaan opettajansa Päivi Kankaan opastamana.

Koululaiset esittivät tiistaikerholaisille opettelemansa vihtiläisen Heidi Finer-Mattilan ystävänpäivälaulun 'Sydämiä ja halaus'. Reipas ryhmä lausui myös kiitolliselle yleisölle kirjoittamansa ystäväaiheiset runot. Tiistaikerholaiset saivat myös halaukset kaikilta oppilailta ja nimensä koululaisten halipassiin.


Suuret sydämet ovat 'halipasseja', joihin sai kirjoittaa halaamansa henkilöiden nimet.

"Mukava kokemus", kertoi Päivi-opettaja. Laulu oli opeteltu musiikin tunnilla ja runot kirjoitettiin äidinkielentunnilla, joten suuria ylimääräisiä ponnisteluja ei ystävänpäivän esiintyminen koululaisilta vaatinut. Ja esiintymiskokemus karttui. Tiistaikerholaiset olivat lisäksi varsin iloisia koululaisten vierailusta ja esityksestä.

Vihtijärven palvelutaloyhdistyksen järjestämä Tiistaikerho kokoontuu Vihtijärven kylätalolla joka toinen tiistai klo 12-15. Lounas- ja kahvitarjoilu. Kuljetukset hoitaa tarvittaessa Taksipalvelu Koljonen, kutsunumero 040-3571357. Mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat! Seuraavan kerran tiistaikerho kokoontuu 14.3.2017.

(1.3.2017 KP, kuva: Riitta Rinne)

 

Klikkaamalla lisätietoja