Paikallislehti sekoitti järvet

Paikallislehti sekoitti järvet

Valpas kyläläinen soitti kyläyhdistyksen sihteerille perjantaina ja ihmetteli, kun ei Vihtijärven kyläkokouksesta ole tullut mitään ilmoitusta, vaikka se olisi paikallislehden tiedon mukaan jo ensi viikon torstaina 2.3. 

Lehden juttu Kyläfoorumista löytyikin - ja toden totta! Todella huomaavaista, että Viakas ja Vihdin kunta olisivat siirtäneet kunnan kaikkien kylien keskustelutilaisuutta Vihtijärven kyläkokouksen takia.


Kyläfoorumista saadaan taas puhtia kylätoimintaan 1.3.2017 klo 18.

Vihtijärvellä ei kuitenkaan ole kyläkokousta torstaina 2.3.2017, vaan kyläkokous pidetään huhtikuussa. Kyläyhdistyksen hallitus sen sijaan kokoontuu to 2.3. päättämään Vihtijärven kyläkokouksen ajankohdasta.

Puhelimitse perjantaina tavoitettu paikallislehden päätoimittaja oli siinä käsityksessä, että 2.3. kyläkokous olisi Vanjärvellä. Vanjärveltä on kuitenkin jo 15.2. tullut tieto, että Vanjärven kyläkokous on sunnuntaina 5.3.2017.

Mysteeriksi jäänee, kuinka virheellinen tieto on paikallislehteen livahtanut.

Samaa lehteä selaillessa sattui silmään kiinteistönvälittäjän ilmoitus Vihtijärvellä myytävänä olevasta talosta. Pienen hakemisen jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että talon osoite Tarrantie löytyy Vanjärveltä - ei Vihtijärveltä. 


Mielenkiintoinen kohde, vaikkei Vihtijärvellä olekaan.

Yhteenveto

Vihdin kyläfoorumi pidetään Nummelassa kunnantalolla keskiviikkona 1.3.2017 klo 18. Tilaisuudessa keskustellaan kylätoiminnan suuntaviivoista. Vihtijärveltä on menossa tilaisuuteen porukkaa. Jos olet tulossa, niin ilmoittele Kaarinalle (044 2760 004) kimppakyydin järjestämiseksi.

Vihtijärven kyläkokous ei ole 2.3.2017, vaan huhtikuussa, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Myytävänä oleva talo Tarrantiellä ei ole Vihtijärvellä, vaan Vanjärvellä.

(25.2.2017 KP)

Klikkaamalla lisätietoja