Ensimmäistä adventtia vietetään perinteisesti

Puurojuhlakin toteutuu

Reilun viikon päästä koittaa ensimmäinen adventti. Vihtijärvellä se tarkoittaa joulun aikaan siirtymistä perinteisin tapahtumin. 

Kappelissa järjestetään ensimmäisen adventin aamuna su 27.11. klo 10 perhemessu sekä adventtimyyjäiset. Messu on suunnattu kaiken ikäisille, ja sen päätteeksi on tarjolla kirkkokahvit. Vihtijärven diakoniakerho järjestää arpajaiset, ja jouluisten myyjäisten tuotto suunnataan kyläyhdistykselle.

Illan pimetessä klo 17 kokoonnutaan koko perheen yhteiseen puurojuhlaan tunnelmalliseen Yli-Seppään. Kylältä löytyi ilahduttavan monta avuliasta kättä auttamaan tapahtuman järjestelyissä! Kyläyhdistyksen ja päiväkodin yhdessä järjestämässä juhlassa viritytään joulun tunnelmaan paitsi joulupuuron, myös yhteislaulun voimin. Päiväkodin lapset ovat valmistelleet oman musiikkiesityksensä. Tänäkin vuonna joulupuuroon on piilotettu manteli, jonka saajalle on luvassa pieni yllätys.

Tapahtumien järjestäjät toivottavat kaikki kyläläiset tervetulleiksi ensimmäisen adventin tapahtumiin sunnuntaina 27.11.! Viime vuoden tunnelmia voit kurkata täältä.

Tarkemmat tiedot tapahtumista:

Perhemessu ja adventtimyyjäiset
Puurojuhla

(19.11. HE)

Klikkaamalla lisätietoja