Sanoja surusta - Runoja ja lauluja sekä Anna Tallgrenin sävellyksiä surun kohdatessa su 25.9.2016 Karkkilan siunauskappelissa

Sanoja surusta - Runoja ja lauluja sekä Anna Tallgrenin sävellyksiä surun kohdatessa su 25.9.2016 Karkkilan siunauskappelissa

Lämpimästi tervetuloa kulkemaan kanssamme läpi surun ja menetyksen eri vaiheiden syvästä lohduttomuudesta ja surusta orastavaan toivoon, iloon ja kaipaukseen. Konsertissa esitettävät laulut ovat niin perinteisiä klassikoita kuin uudempaakin musiikkia ja kaikkea siltä väliltä. Konsertissa kuullaan myös Anna Tallgrenin siihen säveltämät 4 laulua. Tekstit puolestaan kuljettavat kuulijaa laulusta ja tunnelmasta toiseen. Konsertin sanomana on toivo, rakkaus ja lohtu, jotka ovat läsnä myös raskaimmilla hetkillä vaikkakin ehkä näkymättömissä.

Konsertti on remontoidun Karkkilan siunauskappelin avajaiskonsertti. Konsertteja järjestetään samansisältöisenä kahteen kertaan eli klo 16 ja klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Remontoidun siunauskappelin avoimet ovet klo 15-16 eli tuntia ennen ensimmäisen konsertin alkua. Osoite: Kappelitie 6, 03600 Karkkila. Tästä näet konsertti-ilmoituksen.

Kokoonpano:
Anna Tallgren, laulu, koskettimet, kitara ja sovitukset
Riikka Lehtonen, laulu
Kaisa Kuusela, tekstit

Konsertti on omistettu rakkaamme Anna-Liisa Kuuselan (7.3.1953-27.10.2015) muistolle. Konserttia on suunniteltu esitettäväksi ehkä myös Vihtijärvellä.

(14.9.2016 KK/kp)

 

 

/images/Tapahtumailmoitukset

Klikkaamalla lisätietoja