Perhekerhossa tavataan ja tutustutaan

Perhekerhossa tavataan ja tutustutaan

Vihdin seurakunta järjestää perhekerhoa Vihtijärven kylätalolla joka perjantai klo 9-11. Koululaisten puurtaessa alakerran luokissa viettävät kylän pienimmät omaa viikottaista hetkeä yläkerrassa leikkien, laulaen ja askarrellen. 

Viime perjantaina paikalla oli kolme isoäitiä lapsenlapsineen. Lapset viihtyvät ikäistensä seurassa, mutta mummit Irma, Eeva ja Eila kertovat kerhon olevan myös aikuisille tärkeä. Kerhossa kokoonnutaan yhteen vaihtamaan myös aikuisten kuulumiset, ja onpa siellä solmittu myös uusia, kantavia ystävyyssuhteitakin.


Kerholaisten askarteluhetki. Kuvassa vasemmalta Eila ja Emilia, Eeva ja Venla, seurakunnan ohjaaja Maria Nordberg, Irma ja Onni-Eetu sekä ohjaaja Janita Sisto.

 
Syyskuun alun kunniaksi askarreltiin punaposkiset omenat. Porukan kuopusta, Onni-Eetua (1v 10kk), kiinnosti kovasti saksien käyttö!

Perhekerhossa olisi mukavasti tilaa myös uusille kävijöille. Kaikki alle kouluikäisten vanhemmat, isovanhemmat tai hoitajat lapsineen ovat tervetulleita mukaan. Varaa lapselle mukaan tossut sekä pienet eväät. Lisätietoja kerhosta saat seurakunnan sivuilta www.siivensuojassa.net

(8.9.2016 HE)

 

Klikkaamalla lisätietoja