Koulu alkoi keskiviikkona

Koulu alkoi keskiviikkona

Koulun pihalla kävi jännittynyt kuhina keskiviikkoaamuna, kun uusi lukuvuosi alkoi. Eniten jännitti varmasti ekaluokkalaisia! Myös muutamien paikalla olevien vanhempien ilmeissä oli jännitystä, ja taisipa olla haikeuttakin.


Hyvät huomenet toivoteltiin, kun ensin oli järjestäydytty jonoihin luokittain.

Vihtijärven koulussa on lukuvuonna 2016-2017 yhteensä 52 oppilasta, eli hieman viime vuotta enemmän. Henkilökunnassa on tapahtunut paljon muutoksia viime kevään jälkeen. Rehtori Jarno Huuhtasen lisäksi koulussa aloittavat uusina Marjut Moisio ja Suvi Salonen. Viime vuodelta tuttu Päivi Kangas jatkaa 1.-2. luokkien opettajana, ja kouluohjaajana toimii edelleen Seija Siltala.

Vihtijärven koulun henkilökunta lukuvuonna 2016-2017:

1.-2. luokat Päivi Kangas
3.-4.lk Marjut Moisio (opettaa myös Haimoon koululla)
5.-6.lk Suvi Salonen

liikunta ja tekninen työ Jarno Huuhtanen, rehtori
erityisopettaja Erja Harmonen
kouluohjaaja Seija Siltala
kuraattori Ulla-Riikka Vänskä

Uudet opettajat piipahtivat kahvilla kylätalolla tiistaina tiukan suunnittelupäivän päätteeksi. Kyläyhdistyksen sihteeri Kaarina Pullinen esitteli uudelle henkilökunnalle koulu- ja kylätaloa sekä kertoi heille sen taustoista ja merkityksestä koko kylälle. Myös kylän muiden yhdistysten toiminnasta kerrottiin, lisäksi uusille opettajille ojennettiin kylälehti Vihtijärveläinen 2016.


Hyväntuulinen opettajaväki asettui perinteiseen koulukuvaan. Edessä istumassa Päivi Kangas (vas.) ja Seija Siltala. Seisomassa vasemmalta Eija Jokinen (toimii tarvittaessa sijaisena), Suvi Salonen, Jarno Huuhtanen, Erja Harmonen ja Marjut Moisio.

(11.8.2016 HE)

Klikkaamalla lisätietoja