Juhannuskisoissa hikoiltiin hyvin mielin

Juhannuskisoissa hikoiltiin hyvin mielin

"Kiva järjestää tapahtumaa, kun väki tuntuu viihtyvän ja yleisömäärä senkun kasvaa vuosi vuodelta. Isot kiitokset osallistujille ja talkooväelle." Näin kommentoi Vihtijärven Uhkan puheenjohtaja Jukka Vihtkari juhannuskisojen jälkitunnelmissa Vihtijärven omassa facebook-ryhmässä.

Tänä vuonna myös sää suosi kilpailuja, ja hiki virtasi juoksuradan ulkopuolellakin. Kisat pyörähtivät käyntiin kunniakierroksella, jonka pinkaisivat toukokuussa kunnanmestaruusviestivoiton napanneet nuoret uhkalaiset. Tapahtuman alussa muistettiin hiljaisella hetkellä syksyllä edesmennyttä Anu Kuuselaa, joka oli Uhkan toiminnassa vahvasti mukana, ja vielä viime vuoden juhannuskisoissa tiskin takana talkootöissä.

Juoksujen osalta kisat käytiin aiempia vuosia joutuisammin, sillä lyhyillä matkoilla oli käytössä viisi rataa aiemman kolmen sijasta. Sähköinen tulosjärjestelmä tuki kilpailujen sujumista, ja musiikki loi kisafiilistä. Rempseänä juontajana toimi Kaisa Kuusela.


Vihtijärven Uhka nappasi viestivoiton kunnanmestaruuskisoissa aiemmin kesällä. Pokaalia kelpasi kuljettaa oman kylän juoksuradalla suuren yleisön edessä.


Juontaja Kaisa Kuuselan alkujumppa ei ehkä ollut ihan perinteisin, mutta sitäkin hauskempi. Ja toimi varmasti!

 
Myyntitiskillä jäätelö teki kauppansa. Suolaisen nälkä talttui makkaralla, jota paisteli Raija Toiviainen.

 
Vasen kuva: Tero Tuominen ja Antti Alavuotunki ottivat toisistaan mittaa kolmiottelussa. Antille tyylipisteet; hän pinkaisi satasen kesäisesti avojaloin.


Juoksujen lisäksi viskeltiin mm. tikkaa, saapasta ja palloa. Muita lajeja olivat mm. nopeusammunta sekä ilmakivääriammunta (kuvassa).


Varpu Virmavirta riuhtaisi kuulalla 5,68m, ja oli naisten kolmiottelun kokonaistuloksissa kolmas.


Viisivuotiaitten 40 metrin voiton vei Sade Malvela. Palkintopallipaikoille pinkaisivat myös Samuli Tammio ja Miko Jalkanen.

 

(27.6.2016 HE, kuvat Juha Ahvenharju)

 

Klikkaamalla lisätietoja