Kirpputori herää talviunesta

Kirpputori herää talviunesta

Hei kaikki Vihtijärven kyläyhdistyksen kirpputorin ystävät.
Varma kevään merkki on, kun aurinko paljastaa talven pölyt ja yhtaikaa pitäisi siivota kotona ja kirpputorilla. Kirpputorisiivous on vaan pikkusen kivempaa, kun siellä on myös kavereita ja se on yleensä ohi jo muutamassa tunnissa. Kotona joutuu odottamaan välillä inspiraatiota, jotta saa kaikki ikkunatkin pestyä...

Tulethan siis touhuamaan yhdessä kirpputorille lauantaina 14.5 klo 10 alkaen! Siivotaan ulkona ja sisällä ja laitetaan tavarat uudella tavalla esille. Talkookahveet on myös aina tietenkin nautittu.

Te, jotka olette jo räntäsateesta huolimatta saaneet kotona jo "kaappikohtauksen" ja musta jätesäkki kädessä viuhotte pitkin huushollia: Muistakaa katsoa pois heitettäviä tavaroita sillä silmällä, että olisiko niistä jotain myytäväksi kelpaavaa kirpputorille. Putkitelevisiot ja vanhat sähkölaitteet kannattaa viedä suoraan Röykkään. Se on ilmaista.

Tämä vuosi on kyläyhdistyksen kirpputorin 10v. juhlavuosi. Tarvitsemme kipeästi talkoolaisia myös myyjiksi, jotta meidän ei tarvitsisi supistaa aukioloaikoja. Tule siis rohkeasti mukaan. Jos epäilet myyjän taitojasi, voit alussa olla jonkun kanssa yhdessä harjoittelemassa.

Nähdään siis toukokuussa talkoissa ja olisi kiva, jos pirautat tai laitat tekstarin allekirjoittaneelle osallistumisestasi, niin meillä on ainakin tarpeeksi kahvileipää :)

TERVETULOA!
Terv Kaija Silvasti /kirpputorivastaava
puh. 050-4688590 (miel. iltaisin)

Lisätietoa Vihtijärven kyläyhdistyksen kesäkirpputorista tässä linkissä.

(20.4.2016)

Klikkaamalla lisätietoja