Vahvistuva Vihtijärvi -hanke alkoi

Vahvistuva Vihtijärvi -hanke alkoi

Vihtijärven kyläyhdistys ry sai maaliskuussa Ykkösakselilta myönteisen rahoituspäätöksen Vahvistuva Vihtijärvi -hankkeelle. Hankkeen tärkeimpiä tehtäviä ovat suunnitelma luontoreiteistä kylän alueella, Vihtijärven Luontokohde-tietopankin toteutus, Vihtijärven turvallisuussuunnitelma sekä kyläsuunnitelman päivittäminen vuosiksi 2017-2022. Hankkeen yhteydessä tehdään kartoitus kyläläisten palvelutarpeista ja pyritään tukemaan paikallista työllistymistä.

Hanke kestää kaksi ja puoli vuotta ajalla 1.4.2016-30.9.2018. Kyläyhdistyksen hallitus on valinnut tehtävään ostopalveluna kaksi osa-aikaista hankekoordinaattoria, Kaarina Pullisen ja Heli Einesalon. Kaarina keskittyy hankkeessa lähinnä kylän palveluiden säilyttämiseen ja kehittämiseen, Helin vastuualueena ovat luontoreittisuunnitelma ja luontotietopankki. 

Työnsä juuri aloittaneet hankekoordinaattorit aikovat tehdä tiivistä yhteistyötä koko hankkeen ajan. Ensiksi on tarkoitus laatia kyläkysely ja pyöräyttää käyntiin luontokurssi. Hankkeen etenemisestä raportoidaan säännöllisesti mm. kylän nettisivuilla ja kylän eri tilaisuuksissa. Saattaa olla, että hanketta voi seurata myös blogin välityksellä.

Alla hankekoordinaattoreiden yhteystiedot. Kaarina ja Heli ottavat mielellään vastaan kommentteja ja ideoita hankkeeseen liittyen!

Kaarina Pullinen, puh. 044 2760 004 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Heli Einesalo, puh. 044 2760 001 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Katso aiempi uutinen tästä linkistä.

 

(18.4.2016 HE)

Klikkaamalla lisätietoja