Syökerin tupa sai uuden järjestyksen

Syökerin tupa sai uuden järjestyksen

Huima remonttiaikataulu piti juuri ja juuri. Syökerin tupa sai uutta ilmettä reilun kahden vuorokauden mittaisella remontilla, jossa kaikki myllättiin uuteen uskoon.

"Maanantaiaamuna klo 3.10 oli valmista, ja työntekijät tulivat töihin klo 4.30. Aikaakin jäi siis vielä", yrittäjä Anita Vihtkari nauraa. Apuna urakassa oli noin 15 hengen porukka. Työhön oli valjastettu ammattilaisten lisäksi talkoolaisia - omaa perhettä ja ystäviä. 


Uusi myyntitiski (kuvassa oikeassa reunassa) rakennettiin syvennykseen, jossa aiemmin sijaitsivat kylmäkaapit ja elintarvikehyllyt.


Lauantain näkymiä remontin keskellä. Paljon oli puuhaa edessä!

Asiakkaalle uudistus näkyy ehkä selvimmin myyntitiskin siirtymisenä uuteen paikkaan. Lisäksi on purettu vähän seinää, ja otettu vanha postinkäsittelytila osaksi salia.

Remontin tarve oli ilmeinen. Vuosien varrella toiminta ja valikoima ovat kasvaneet, ja sali alkoi olla tukkoinen. Ehkä suurin muutos on tapahtunut postipakettien määrässä.

"Kun aloitimme toiminnan, meidän kautta kulki keskimäärin 4,7 pakettia päivässä", Anita kertoo. Tänä päivänä pakettien määrä on noussut jo neljääntoista, joten pieni postihuone ei enää palvellut toimintaa.  Nyt pakettien käsittelyyn on väljemmin tilaa, ja työnteko on sujuvampaa. Pakettien määrän nousu selittyy verkkokaupan kasvulla, Anita selittää.

Suurempien muutosten lisäksi tiloissa tehtiin suursiivousta, ja mm. keittiön katto maalattiin. Asiakaspuolella ilmettä piristävät uudet verhot. 

Jotain muutakin talossa vielä ryskätään, mutta se jääköön nähtäväksi.


Väsynyt, mutta tyytyväinen Anita toivoi maanantaina, että uudet tilajärjestelyt tuovat viihtyisyyttä myös omille työntekijöille.

 

(15.3.2016 HE)

Klikkaamalla lisätietoja