Syökerin Tupa valmistautuu 10-vuotisjuhliin

Syökerin Tupa valmistautuu 10-vuotisjuhliin

Kylällä huhutaan, että Karkkilantien risteyksessä oleva monipalvelupiste Syökerin Tupa on menossa remonttiin. Vihtijärven kotisivujen toimitus tavoitti Syökerin Tuvan toiminnasta vastaavan Anita Vihtkarin työpaikaltaan tiistaina 2. helmikuuta tarkistaakseen asian.”Kyllä vaan, tieto pitää paikkansa”, kertoo Anita. Syökerin Tupa on remontin vuoksi suljettuna perjantai-illasta 11. maaliskuuta klo 17 seuraavaan maanantaiaamuun 14.3. klo 4.45 saakka.

”Remontti liittyy moneenkin asiaan; Syökerin Tuvalla vietetään 10-vuotisjuhlia lauantaina 2. huhtikuuta, Syökerin sauhut pidetään taas 23.4. Lisäksi remontti liittyy toiminnan käytäntöjen parantamiseen.” Tutut palvelut säilyvät, mutta jotain uuttakin on luvassa.  ”Uudet tuulet puhaltavat”, kertoo Anita hieman salaperäisesti, ja paljastaa, että remontin ideoinnissa on ollut mukana myös Anu Nilsson.


Tuija myy Irmalle lottokupongin, tällä viikolla on mahdollisuus voittaa ennätyspotti, peräti 14,1 miljoonaa euroa.

Syökerin Sauhuja Anita haluaa vähän mainostaa ja kehottaa vanhojen traktorien ja muiden kulkupelien ja vimpaimien omistajia tulemaan mukaan tapahtumaan 23.4.2016 klo 10-16. Syökerin Sauhuissa on mukana jo kolmatta kertaa myös koulun vanhempainyhdistyksen organisoima myyntipöytä, jolla kerätään varoja muun muassa koululaisten kevätretkeen.

(2.2.2016 KP)

Klikkaamalla lisätietoja