Kyläuutiset

Rokokallio tarjosi hienot puitteet Avoimet Kylät -tapahtumalle

Rokokallio tarjosi hienot puitteet Avoimet Kylät -tapahtumalle

Lauantaina 10.6.2017 vietettiin Uudenmaan kylien Avoimet Kylät -tapahtumaa erityisellä tavalla. Parisenkymmentä kiinnostunutta osallistui Rokokalliolle suuntautuvalle luolaretkelle.

”Rokokallio on Vihdin ja kenties koko Uudenmaan hienoin retkikohde”, hehkuttaa retken oppaana toiminut Antti Huttunen retkipaikka.fi-blogissaan. Eikä ihme. Rokokallion laki kohoaa 156 metrin korkeuteen merenpinnasta, lounaisreunaltaan lähes pystysuoraan.

Luolaretken opas Antti Huttunen ja  järjestäjä Heli Einesalo. Osallistujia oli ohjeistettu varustautumaan muun muassa kypärällä. Tarpeen oli.

Rokokallio ei pettänyt tälläkään kertaa. ”Upeaa”, henkäisi yksi ja toinen retkellä mukana ollut.


Luolien sisällä on pyöreitä kiviä, se kertoo siitä että luolat ovat voineet syntyä sulamisvesien vaikutuksesta. Ainakin yhdessä luolassa on toiselta reunaltaan avoin hiidenkirnu.


Kypärät ja hanskat olivat todella tarpeen, kun luolia tutkittiin. Kiipeily vaati myös kunnolliset kengät.


Rokokallion tasainen laki ei vielä lupaa henkeä salpaavia korkeuseroja, mutta varsinkin kallion luoteisreunalla on syytä olla varovainen, erityisesti liukkailla keleillä.

Luontokokemuksien ja -elämyksien lisäksi oli retki mielenkiintoinen ja hauska myös siksi, että mukana oli sekä vanhoja että uusia kyläläisiä. Retken lopussa pidetyllä kahvihetkellä ei oltu tuppisuita.

 

Antti hörppäsi nuotiokahvit omasta kuksasta. Otsalampuille oli ahtaissa paikoissa käyttöä.


Opastetun luolaretken Rokokalliolle maanomistajien luvalla järjesti Vihtijärven kyläyhdistys ry Vahvistuva Vihtijärvi-hankkeen luontokurssin puitteissa, mukana toiminnassa on myös Maaseudun Sivistysliitto.

Jos teet luolaretken omin päin Rokokalliolle, niin ole varovainen. Jos liikut yksin, niin kerro läheisillesi mihin olet menossa. Puhelimeen on hyvä myös ladata 112-sovellus mahdollista hätätilannetta varten. Testaa myös ensin tietosi jokamiehen oikeuksista.

(KP, kuvat: Juha Ahvenharju, KP ja HE)

 

 

Vihtijärven kirpputorilta löytyy aarteita

Vihtijärven kirpputorilta löytyy aarteita

Vihtijärven ”keskustassa”, Lopentien ja Kylänpääntien risteyksessä sijaitsee entinen Hiiskulan kartanon työntekijöiden kolmen perheen asuintalo, Kylänpää. Kiinteistö ulkorakennuksineen elää uutta elämäänsä kyläyhdistyksen kirpputoritalkoolaisten hellässä huomassa. Viime vuosisadan alkupuolen tienoolla rakennettu tunnelmallinen hirsitalo pihapiireineen on kiinnostava vierailukohde jo sinänsä.

Kirpputoritoiminta Vihtijärven Kylänpään talossa juhlii tänä vuonna kymmenettä toimintakesäänsä. Kirppisajatus pulpahti pintaan jo vuonna 2006 ja nykyiseen paikkaan saatiinkin Hiiskulan kartanolta lupa jo seuraavana vuonna, kun toiminta osoittautui niin hauskaksi ja tuottavaksikin että sitä haluttiin jatkaa. Kirpputorin tuotto käytetään lyhentämättömänä kyläyhdistyksen toimintaan. Tärkein kohde on edelleen kyläyhdistyksen omistama koulurakennus  ̶ remonttilainaa riittää vielä lyhennettäväksi, myös kiinteistön huolto ja kunnossapito vaativat oman osansa.

 
Sunnuntain 13.6.2017 kirpputorin työntekijät Hanna ja Anu toivottavat tervetulleeksi Kylänpään kirpputorille.

Vilttikirppiksestä Pop-up-katukeittiöön

Tänä kesänä kirpputorin toimintaa on monipuolistettu useammalla tapahtumalla.  Tapahtumien yhteydessä voi lisäksi olla  tarjolla kahvilatuotteita ja arpajaiset.

Lauantaina 17.6. klo 11-16 saa Vilttikirppiksellä Kylänpäässä myydä omia tavaroita, vaatteita tai tuotteita kirpputorin piha-alueella. Ota oma myyntiviltti, -pöytä tai -rekki mukaan. Paikkamaksu on maltillinen 5 €. Varaa paikkasi Riitalta (050 501 2319) tai Kaisulta (040 725 1181).

Kesätorilla pe 30.6. klo 16-19 on mukana muiden myyjien lisäksi saippuakauppias ja elävää musiikkia, Pop-up katukeittiössä su 16.7. lounasaikaan klo 12-14 voi maistella kylän harrastelijakokkien katukeittiöherkkuja. Tarjottavia kannattaa aloittaa suunnittelemaan jo nyt. Heinäkuun loppupuolella kirpputorimiljöö taipuu betonitaidepajaksi ja elokuun lopussa kyläyhdistys ja Vihtijärven Martat järjestävät yhdessä sadonkorjuu- ja ruoka-aiheisen tapahtuman.


Huonekaluja, kirjoja, astioita, työkaluja, tauluja hartaaseenkin tunnelmaan, koriste-esineitä, leluja, ompelukoneita, käsityötarvikkeita, polkupyöriä ja paljon muuta löytyy Vihtijärven kirpputorilta.

     Kylänpään kirpputori on avoinna kesäviikonloppuisin
(paitsi juhannuksena, jolloin ollaan Nummituvan kisoissa ja juhannusjuhlilla) perjantaisin klo 16-19, lauantaisin 11-16 ja sunnuntaisin 12-17. Kirpputorille toivotetaan tervetulleiksi uudet vapaaehtoiset myyjät myyntivuoroihin sekä hyväkuntoinen käyttökelpoinen tavara
(ei kiitos vaatteita). Lisätietoja
kylän kotisivuilta www.vihtijarvi.fi,  Vihtijärvi-fb-ryhmästä tai numerosta 050 5249 189.
 Kirpputorin kuistilla roikkuvat perinteiset kannustusamppelit, jotka on jo useampana vuonna lahjoittanut Puutarha Risto Valta.    

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(12.6.2017 KP)

Koulut loppuvat ja kylätalolla alkaa leiri - Tarkista työkaluvarastosi!

Koulut loppuvat ja kylätalolla alkaa leiri - tarkista työkaluvarastosi!

Suvivirttä lauletaan kouluissa tulevana lauantaina 3.6. ja koululaiset pääsevät kesälaitumille.

Veräjän portteja onkin jo raoteltu ruuvinvääntimen avulla ainakin niin koulun ulkovarastolla kuin uimarannan penkilläkin hiljattain. Vanhemmat, olkaa siis ystävällisiä ja tarkistakaa, että isompien ruuvien vääntämiseen sovltuvat laitteenne ovat tallessa ja pysyvät siellä jatkossakin. Samoin ruuvivarastoa on hyvä pitää silmällä.

Jos esimerkiksi uimarannalla istahtaa terävän ruuvin kärkeen, voi tulla pahaa jälkeä. Tarkistakaa myös siis uimarannan käyttäjät, mihin istutte!

Viikonloppuiltoina voisivat lenkkeilijät ja reippailijat käydä ilta- ja/tai yökävelyllä ja pyörähtää uimarannan ja/tai koulun pihan kautta - vaikkapa vain uteliaisuuttaan.

Vihtijärven kotisivujen toimitus toivottaa kaikille koululaisille ja opettajille hyvää kesälomaa sekä tietysti onnittelee lämpimästi koulunsa päättäviä ja ammattiin tai ylioppilaaksi valmistuvia!

Koulu- ja kylätalolla jatkuu toiminta kesälomallakin

Maanantaina 5.6. alkaa kylätalolla 4H-leiri, joten koulun pihalla jatkuu mukava vipinä perjantaihin 9.6. saakka. Toinen leiri pidetään heti perään 12.-16.6., joten myös vieraamman näköisiä lapsia ja nuoria saattaa näkyä kylällä aina kesäkuun puoleen väliin saakka.

(1.6.2017 KP)

Peikot pääsivät pihalle

Peikot pääsivät pihalle

Tuoreesta kylälehdestä saimme lukea koulun 1.-2. -luokkalaisten peikkotarinoita. Peikkoprojekti on teemana monialaisessa oppimiskokonaisuudessa, jossa yhdistyvät ainakin käsityön, äidinkielen, kuvataiteen ja musiikin opinnot. 

Nyt koululta raportoidaan näin:

1.-2.-luokkalaisten peikkoprojekti jatkui viime viikolla. Peikot pääsivät ulos rakentamaan itselleen asuin- tai leikkipaikkaa. Tehtävä oli oppilaille mieluinen, olimmehan työstäneet erilaisia peikkojuttuja koko kevättalven.

Luonnonmateriaaleilla rakentaminen on luovuutta kehittävää puuhaa. Koulun lähimetsä houkuttelee tällaiseen toimintaan. Työskentely toteutettiin ryhmissä, koska ryhmätyöskentelytaitoja ei voi koskaan harjoitella liikaa. Nyt peikot ovat kotiutuneet ihan omiin koteihinsa kesäloman viettoon.

Hyvää kesää kaikille!

Terveisin,

Päivi-ope ja oppilaat

   
   
   

(31.5.2017 HE, kuvat Päivi Kangas)

Perhekerho päättyi Vihtijärvellä

Perhekerho päättyi Vihtijärvellä

Vihdin seurakunta on järjestänyt päiväkerhotoimintaa Vihtijärvellä jossain muodossa yli neljänkymmenen vuoden ajan. Päiväkerhoa on pidetty kappelissa, nykyisen päiväkodin tiloissa sekä kylätalolla. Kerho kulki jossain vaiheessa lasten suussa myös nimellä "Ailan kerho" pitkäaikaisen ja pidetyn kerhonohjaajan, Aila Vaskelan mukaan.

Toukokuun 12. päivä 2017 päättyi seurakunnan lapsityö Vihtijärvellä ainakin toistaiseksi, kun perhekerhon kevätjuhlaa ja päättäjäisiä vietettiin Vihtijärven kylätalon tiloissa. Viime vuosina osallistujia on ollut vähän. Kuluneella kaudella iloinen joukko onkin koostunut lapsista ja isovanhemmista.  


Perhekerhon päättäjäisväki asettui ryhmäkuvaan. Vasemmalta ylhäältä: Emilian mummu Eila Pulkkinen, kerhonohjaaja Maria Nordberg. Vasemmalta alhaalta Venlan mummu Eeva Penttinen, tulevat eskarilaiset Venla Saira ja Emilia Pulkkinen, Onni Nystén mummunsa Marjo-Riitta Nysténin sylisää sekä Onnin toinen mummu Irma Salo.

"Mukavaa on ollut", kiittelevät kerholaiset ja ohjaaja Mariakin. Seurakunnan perhekerho jatkaa toimintaansa vielä Ojakkalassa, Otalammella, Herrakunnalla, Vihdissä ja tietysti Nummelassa.

Kylätalon ovet ovat avoinna uusille ideoille 

Mikäli halukkuutta ja intoa löytyy, voitaisiin vihtijärveläisten pieniä lapsia kotonaan hoitavien vanhempien kanssa miettiä jotain omaehtoista muuta yhteistä toimintaa - tilat ovat olemassa. Jos olet vihtijärveläinen kotiäiti tai -isä ja kiinnostunut yhteistyöstä muiden vanhempien kanssa, ota yhteyttä hankekoordinaattori Kaarina Pulliseen 044 2760 004 tai kaarina.pullinen(@)gmail.com, niin mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja!

(28.5.2017 KP)

 

More Articles...

 1. Hautakivipalvelu käy Vihtijärven hautausmaalla viikolla 22
 2. Nurkat kuntoon ja maisema siistiksi - tule raivaussahakurssille lauantaina!
 3. Vuoden 2017 kylälehtemme on ilmestynyt
 4. Kyläkirppis heräsi talvihorroksestaan
 5. Uimarannan laituri on paikoillaan
 6. Otto ja Romulus Vihtijärvellä to 18.5.
 7. Koulun pihalle saapui kesä
 8. Kylänpään kirpputori aukeaa perjantaina 2.6. klo 16
 9. Kylätalon varustetaso parani
 10. Kylän yhdistykset istuttivat muistopuun
 11. Amanuenssi ja maisema-asiantuntija kylän historian tulkkeina
 12. Harkitsetko hankerahoituksen hakemista - hankeinfo Nummituvalla to 18.5.2017
 13. Pajuja kannattaa säilyttää
 14. Vihtijärven Kappelikuoro –iloinen laulajaryhmä 60 vuotta
 15. Hautausmaalla talkoiltiin keskiviikkona 3.5.2017
 16. Hiiskulalle harmia jätteistä
 17. Tieliikenneonnettomuusharjoitus Koulunummentiellä
 18. Kansanedustaja Eerikki Viljanen antoi tukensa kylien kehittämiselle
 19. Diginatiivit ja kansakoulun kasvatit
 20. Kyläkirpputorin toimintaa uudistetaan
 21. Kylällämme on ollut pub jo vuoden
 22. Hiiskula palkkaa nuoria kesätöihin
 23. Kaksi vihtijärveläistä kunnanvaltuustoon
 24. Pääsiäisnoidat virpoivat kylällä
 25. Vihtijärveläinen yrittäjä: päivitä yritystietosi kylälehden toimitukseen!
 26. Ennakkoäänestys ja vaalikahvila saivat vihtijärveläiset liikkeelle
 27. Vihtijärvellä voi äänestää ennakkoon sunnuntaina 2.4.2017 - valmistaudu myös kahvittelemaan!
 28. Kappelikuoro täyttää 60 vuotta
 29. Syökerin Tuvalla kävi arvovieraita
 30. Neljä vihtijärveläistä ehdolla kuntavaaleissa
 31. Sähköjohdot piilotetaan maan alle
 32. Marttojen joukkue voitti ristinollan
 33. Kylä- ja turvallisuussuunnitelmat kommentoitavana
 34. Koululaiset kävivät tiistaikerhossa
 35. Tienkäyttäjän linja palvelee
 36. Ladut ja kelit kohdillaan
 37. Paikallislehti sekoitti järvet
 38. Lue hankeblogia
 39. Huomio Vihtijärven nuoret: tässä tulee kesätyöasiaa!
 40. Vihtijärven järvissä ei saa pyytää rasvaevällisiä taimenia
 41. Kylätalolla joogataan maanantaisin, haluatko tulla mukaan?
 42. Nummituvan kentällä pääsee luistelemaan
 43. Villi taimen Vihtijärvellä
 44. Sanoja surusta – konsertti kappelissa 13.1.2016
 45. Onnellista vuotta 2017 vihtijärveläisille!
 46. Käytä harkintaa ja varustaudu - jäiden paksuus vaihtelee
 47. Mikä on parasta joulussa?
 48. Vihtijärveläispariskunta vietiin Linnaan - saman kylän asukas sai ansiomerkin
 49. Piparipäivä ja laaja-alaiset oppimiskokonaisuudet
 50. Joulupukki piipahti jo kylällä
 51. Nummituvan kentän jäädyttäminen on alkanut
 52. Nummituvan salin lattiaa kunnostetaan 16.1. - 22.1.2017
 53. Kaatunut puu aiheutti sähkökatkon
 54. Puurojuhlassa tunnelmoitiin ensimmäisenä adventtina
 55. 1. adventtina Vihtijärvellä laulettiin uusista virsikirjoista
 56. VPK:n hallitukseen muutoksia
 57. Päivä paloasemalla -tapahtumaa vietettiin lauantaina
 58. Vihtijärven kolmas kyläsuunnitteluilta pidettiin 20.11. kylätalolla
 59. Ensimmäistä adventtia vietetään perinteisesti
 60. Puurojuhla kaipaa järjestäjiä
 61. Kylätalolla talkointiin - puhdasta tuli!
 62. Nummituvan kuntosali on suljettuna 14.-15.11.
 63. Petoeläimet ja me -iltaa vietettiin kylätalolla
 64. Syksyn kyläkokous on pidetty
 65. Toinen kyläsuunnitelmailta kylätalolla
 66. Kauhistuttava viikonloppu tulossa
 67. Kylämaisemaa kohennettiin talkoilla
 68. Vihtijärven vanhustenjuhlalla pitkä perinne
 69. Susi-info koululla
 70. Vihtijärvihölkkä juostiin mukavassa syyssäässä
 71. Tunnistatko takin?
 72. Nyt voit osallistua kylämaiseman suunnitteluun
 73. Koko perheen iloinen päivätapahtuma la 8.10. klo 11-15 Nummituvalla
 74. Rokon retkellä herkuteltiin ja nautittiin auringosta
 75. Uusi kyläsuunnitelma on hyvällä alulla
 76. Nummituvalla talkoot lauantaina
 77. Jäitkö pysäkille? Linja-autoliikenteen aikataulut ovat muuttuneet
 78. Susihavaintoja Vihtijärvellä
 79. Puuvartiset kasvit kiinnostivat
 80. Sanoja surusta - Runoja ja lauluja sekä Anna Tallgrenin sävellyksiä surun kohdatessa su 25.9.2016 Karkkilan siunauskappelissa
 81. Keskustalaisten kiertue piipahtaa myös Vihtijärvellä
 82. Perhekerhossa tavataan ja tutustutaan
 83. Kylätalolla on valokuvanäyttely
 84. Kyläkyselyn arvonta on suoritettu
 85. Kyläkyselyn vastausaika on päättynyt
 86. Kyläkirppari sulkee ovensa su 4.9.
 87. Avaimet maisemaan – hanke starttaa kyläkävelyllä Vihtijärvellä
 88. Kyläkysely sulkeutuu keskiviikkona 31.8.2016 - vaikuta nyt!
 89. Palokunnat pelasivat värikuulasotaa Vihtijärvellä
 90. Naisten kuntopiiri alkaa taas ti 23.8.
 91. Ylisepässä raikuivat maakuntalaulut komeasti
 92. Koulu alkoi keskiviikkona
 93. Patoon ja kosteikkoon tutustuttiin sunnuntaina
 94. Kyläkyselyn vastausaikaa on jatkettu 31.8.2016 saakka
 95. Kylätalolla joogataan syyslukukaudella maanantaisin
 96. Lähde pato- ja kosteikkoretkelle sunnuntaina!
 97. Tervetuloa maakuntalaulujen iltaan
 98. Hernettä tarjolla Koulunummentiellä
 99. Joko vastasit kyläkyselyyn? Vastaa ja voita!
 100. Tiistaikerholaisten perinteistä kesäjuhlaa vietettiin Syökerin rannalla
 101. Kansanlaulumessussa kaikki pääsevät laulamaan yhteen ääneen!
 102. Juhannuskisoissa hikoiltiin hyvin mielin
 103. 4H-leiri valtasi kylätalon
 104. VPK:n Lähtövarmuus 2016-hanke saa Leader-rahoituksen
 105. Pihalta salaattiin - villiyrttikurssi
 106. Poikkea kahville lauantaina
 107. Pub sai nimen
 108. Viikon verran yleisurheilua Nummituvalla
 109. Koululaisten kesäloma alkoi
 110. Kirpputorimyyjiä kaivataan viikonlopuksi
 111. Kylälehti kopsahti postilaatikoihin
 112. Eskarit kukitettiin päiväkodin kevätjuhlassa
 113. Vihtijärven Uhkalle jättipotti kunnanmestaruusviesteistä
 114. Luontokurssi on polkaistu käyntiin
 115. Lähde kannustamaan Vihtijärvi Vihdin viestimestariksi
 116. Syökerin uimarannalla toistuvaa ilkivaltaa
 117. Nummituvalla laulettiin raskasta karaokea
 118. Koululaiset istuttivat orvokkeja
 119. Yleisurheilukoulu starttaa Nummituvalla 6.6.2016
 120. Hankeinfossa esiteltiin kaksi meneillään olevaa hanketta
 121. Muistutus luonnossa liikkujalle
 122. Risto Kivistöstä vuoden 2016 vesiensuojelija
 123. Syökerin Sauhuissa ennätysmäärä yleisöä
 124. Retki lähetysjuhlille
 125. Kirpputori herää talviunesta
 126. Kyläyhdistys valitti korkeimpaan hallinto-oikeuteen
 127. Vahvistuva Vihtijärvi -hanke alkoi
 128. Anu Kuuselan muistojuhlaa vietettiin 19.3.2016
 129. Kesätyötä tarjolla 15-17 -vuotiaalle nuorelle
 130. Syökerin tupa tarjoaa syntymäpäiväkahvit
 131. Järjestyksenvalvojan kertauskurssi Nummituvalla 16.4.2016
 132. Palvelutaloyhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja
 133. Kevät!
 134. Valtiovarainministeriö hylkäsi Vihtijärven osakuntaliitosesityksen
 135. Martat retkeilivät auringon paisteessa
 136. Ilta Flyygelin Ääressä oli mukava matka musiikin maailmaan
 137. Syökerin tupa sai uuden järjestyksen
 138. Syökerin tupa suljettuna viikonlopun
 139. Vahvistuva Vihtijärvi-hanke alkaa huhtikuussa
 140. Nummituvan alue on yleisöltä suljettu viikonlopun ajan
 141. Rokokallion latu on avattu
 142. Laskiaisriehasta loskiaisriehaksi
 143. Kynät sauhusivat kylätalolla
 144. Kutsu Anu Kuuselan muistojuhlaan 19.3.2016
 145. Syökerin Tupa valmistautuu 10-vuotisjuhliin
 146. Vihtijärven martoilla vuoden ensimmäinen Martta-ilta
 147. Nummituvalla luistellaan keskiviikkona 20.1.2016
 148. Vihtijärven kyläyhdistyksen uusi hallitus järjestäytyi
 149. Tiistaikerhon kevätkausi alkaa tiistaina 12.1.
 150. Kova pakkanen viivästyttää kentän jäädytystä
 151. Kirjoittajakurssi Vihtijärven kylätalolla 6.-7.2.2016
 152. Hyvää uutta vuotta!
 153. Koululaisten joululoma alkoi
 154. Uudistetut ja silti perinteiset pikkujoulut vietettiin Nummituvalla
 155. Vihtijärvellä laulettiin Vihdin seurakunnan ensimmäiset kauneimmat joululaulut
 156. Kyläyhdistyksen joulukortteja on taas saatavilla
 157. Tiistaikerhossa vietettiin pikkujoulua
 158. Joulunodotus alkoi puurojuhlasta
 159. Kyläyhdistykselle myönnettiin Vuoden alkiolainen teko 2015 -palkinto
 160. Vihdin kunta ei tohdi luopua Vihtijärvestä
 161. Nummituvalla tutustuttiin vpk:n toimintaan
 162. Veikko Virkistä kyläyhdistyksen uusi puheenjohtaja
 163. Päivä paloasemalla 21.11.2015 klo 11-14
 164. Jo kolmannet Halloween-karnevaalit pidettiin Nummituvalla
 165. Kyläkokouksessa pääsi tunteiden kirjo valloilleen
 166. Nurmijärvi toivotti vihtijärveläiset tervetulleiksi
 167. Rakas kylämme johtotähti Anu Kuusela nukkui pois
 168. Kaunis sää siivitti Vihtijärvihölkän uuteen osanottajaennätykseen
 169. Osakuntaliitosesityksen käsittely on alkanut
 170. Upeita revontulia havaittiin Vihtijärven yllä - ensimmäiset yöpakkaset saapuivat
 171. Rokokallio täyttyi puheensorinasta
 172. Vaarallinen puunkaato sai onnellisen lopun
 173. Pelastuslaitos aloitti geokätköilyn
 174. Palokuntanuoret syysleirillä Vihtijärvellä
 175. Syystempauksen suosio pitää
 176. Rokokallio kutsuu retkelle sunnuntaina 4. lokakuuta
 177. Syystempauksessa tänä vuonna myös huutokauppa
 178. Koulun retki Kuuseloille
 179. Koulukuljetukset puhuttivat koulun vanhempainillassa
 180. Maailman ainoita lentäviä nisäkkäitä bongattiin Vihtijärvellä
 181. Kylänpään kirpputori tiedottaa
 182. Perhekerho jatkuu perjantaisin
 183. Jäsenrekisteriin kaivataan vielä päivitystietoja
 184. Head Care avasi ovensa Klaukkalassa
 185. Kaikki voivat blogata
 186. Harrasta syksyllä omalla kylällä
 187. Vihtijärven koulussa on nyt 50 oppilasta
 188. Lapset siunataan koulutielle
 189. Kylän keskustan linja-autopysäkki saa taas katoksen
 190. T-paitatilauksen voi vielä tehdä
 191. Kaalipeijaisia vietettiin Handolinien pihapiirissä
 192. Sadonkorjuusesonki kuumimmillaan - Kaalipeijaisia vietetään maanantaina 20.7.2015
 193. Kellohelmat vetivät Nummituvan täyteen
 194. Kylätalosta tulee entistä kauniimpi
 195. Nummituvalla pääsee 50-luvun tunnelmiin sunnuntaina 5.7. klo 17
 196. Nummituvalla kisattiin sateesta piittaamatta
 197. Osakaskuntaa juhlittiin lämpimissä tunnelmissa - Kalamiehet kiittävät
 198. Vihtijärvi T-paitoja voi taas tilata
 199. Huonoja uutisia - ilkivaltaa kylällä
 200. Vihtijärven esitys osakuntaliitoksesta on toimitettu Vihdin kunnalle
 201. Kylälehti on ilmestynyt
 202. Maanpuolustusyhdistykset kilpailevat Vihtijärvellä torstaina 4.6.
 203. Koulun kevätjuhla oli satumainen
 204. Iltapäiväkerhon ohjaaja saa paikan
 205. Päiväkodin kevätjuhlassa kaikki saivat osallistua
 206. Vihtijärveläinen löysi tiensä kotiin
 207. Rokokallio muuntui eräkirkoksi sunnuntaina 24.5.2015
 208. Kun työ on tehty, otetaan rennosti
 209. Vihtijärven Uhka oli jälleen Vihdin paras viestiseura
 210. Lähdetkö puolustamaan Vihtijärven mainetta ja kunniaa?
 211. "Vihtijärven Antiikkiliike" aukaisee ovensa perjantaina 29.5.2015
 212. Kirpputori valmistautuu kesäkauteen - tule mukaan!
 213. Tulevaisuusillassa ideoitiin pienellä porukalla
 214. Kyläläisille avautui oma blogi
 215. Ylimmäisestä odotettavissa suursaaliita
 216. Ennakkoäänestys houkutteli vihtijärveläiset liikkeelle
 217. Kunnanjohtaja vieraili kyläkokouksessa
 218. vihtijarvi.fi-banderolli vetäytyi eläkkeelle
 219. Tuuli vei Alimmaisen jäitä mennessään
 220. Eduskuntavaalien ennakkoäänestys ja Vaalikahvila Vihtijärven koululla sunnuntaina
 221. Vihti ja Nurmijärvi eivät päätyneet kuntaliitokseen
 222. Vihti ja Nurmijärvi päätyivät kuntaliitokseen
 223. Virpojat liikkeellä
 224. Tapahtui lauantaiaamuna kylätalolla...
 225. Kirjoittajakurssi 21.- 22.3.2015 Vihtijärven kylätalolla
 226. Vaalipaneeli oli kaksi tuntia täyttä asiaa
 227. Hiiskulan organisaatiossa muutoksia
 228. Kevään ensimmäiset kukkijat bongattu
 229. Vaalipaneeli torstaina
 230. Runot ja laulut jäivät mieleen
 231. Marttojen järjestämä retki suuntautui Komilammelle
 232. Kevään kylvöt alkoivat jo
 233. Vihdin kylät kokoontuivat yhteiseen foorumiin
 234. Halla 2015 jo 12. palokuntanuorten talvileiri Nummituvalla
 235. Antavatko tulevat päättäjät kylien näivettyä jatkossakin? - Vihtijärvellä järjestetään aiheesta vaalipaneeli
 236. Nummitupa oli suljettu yleisöltä viimeviikonloppuna - Halla 2015 toi satoja nuoria Vihtijärvelle
 237. Kylälehti on taas työn alla
 238. Kyläfoorumi Vihtijärvellä to 5.3.
 239. Perheiden raamattupiiri kokoontuu kappelissa
 240. Perhekerho peruttu ti 10.2.
 241. Nummituvan hiihtoladun ylläpitäjät ärähtävät
 242. Uutta kurssitoimintaa tulossa kylätalolle - maaliskuussa kirjoitetaan
 243. Perhekerho kokoontuu kylätalolla nyt viikottain
 244. Terveiset Vihtijärveltä -kortteja saatavilla
 245. Nummituvan jäällä voi luistella - talkoot ke 21.1.
 246. Nummituvalla pääsee hiihtämään – kävely latupohjalla on nyt pannassa
 247. Osakuntaliitos oli kyläkokouksen pääpuheenaihe
 248. Kunnanjohtajan vierailu Vihtijärvelle siirtyi - kyläkokous silti 15.1.2015
 249. Kyläkoulujen lakkauttamisen seuraukset kiinnostavat japanilaista tutkijaa
 250. Kunnanjohtaja vierailee Vihtijärvellä 15.1.2015
 251. Luistelukentän jäädytys alkaa - älä mene kentälle ennenkuin on valmista
 252. Joulupukki otti selfien Nummituvan pikkujouluissa
 253. Vihtijärven alueen selvityksiin voi nyt tutustua
 254. Avoimet ovet jakoi hanketietoutta
 255. Tiistaikerhossa vietittiin pikkujoulua
 256. Kylätalolla on tällä viikolla avoimet ovet, tervetuloa!
 257. Ylisepässä vietettiin adventtia perinteisesti
 258. Adventin aikana tapahtuu
 259. Pakina: Sammutetaan katuvalot
 260. Vihtijärvi-joulukortit nyt myynnissä
 261. Romeo ja Julia Otalammen koululla
 262. Vihtijärvi TV-uutisissa ti 11.11.2014
 263. Vihtijärvi saa pitää koulunsa!
 264. Markku Pietilä on Vihtijärven uusi edustaja kirkkovaltuustossa
 265. Tärkeä näkökulma koulujen lakkauttamisasiaan
 266. Seurakuntavaalien ennakkoäänestysmahdollisuutta käytettiin Vihtijärvellä
 267. Vihtijärveläinen ääni radiolähetyksessä 5.11.
 268. Valtuutetut eivät ole valmiita ostamaan sikaa säkissä
 269. Koulun vanhempainyhdistys julkaisi lehdistötiedotteen
 270. Kärrintiellä lyhyt katkos torstaina 6.11.
 271. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkoi ma 27.10.2014
 272. Varpulle valtakunnantason kunniamaininta
 273. Bodypaintingin SM-voitto Vihtijärvelle
 274. Vihtijärvihölkkä juostiin sateisessa säässä
 275. Kunnanvaltuutetut tutustuivat koulumatkoihin
 276. Bernice Brummer jo 50 vuotta kappelikuoron johtajana
 277. "Mitä ihmettä Vihti haluaa?"
 278. Kasvatus- ja koulutuslautakunta käsittelee kyläkouluasiaa
 279. Rokonretki sunnuntaina
 280. Koulun vanhempainyhdistys vetoaa Vihdin kunnan päättäjiin koulun lakkauttamisuhan alla
 281. Nettisivuilla teknisiä ongelmia
 282. Irish night 24.9. klo 19
 283. Kipin kapin kirpparille
 284. Uimarannalla taas ilkivaltaa
 285. Vihtijärven koulun vanhempainyhdistyksen uusi hallitus järjestäytyi
 286. Kyläkouluja koskeva vanhempainilta Vihdissä torstaina 11.9.2014 klo 18
 287. Kadonnut wc-pytyn kansi löytyi
 288. Vihdin palveluverkkoselvitys on luettavissa kunnan kotisivuilta
 289. Elokuussa satoi yli sata milliä
 290. Vihtijärven koulun perinteinen syysretki Kuuseloille
 291. Uimarannan käyttö valvontaan?
 292. Metsästys alkoi Lopentiellä
 293. Kylälle pystytettiin opasteita
 294. Zumba alkaa taas Nummituvalla
 295. Verenluovutus kirkonkylällä ma 25.8.2014
 296. Hiiskulassa harjoiteltiin alkusammutusta
 297. Uusi kouluvuosi alkoi aurinkoisena
 298. Pilateskurssi alkaa Vihtijärvellä
 299. IP-toiminta kaipaa jääkaappia
 300. Teen ja Shakespearen ystävät koolla Ylisepässä
 301. Kulttuuri-illassa tarjoillaan kello viiden tee
 302. Tiistaikerhon jälkijuhannusta vietettiin 26.6.
 303. Juhannusilta Nummituvalla
 304. Uimarannan laituri pääsi veteen
 305. Alakoulun vintiltä löytyi lepakoita ja aarteita
 306. Vihtijärven juniorit pm-viestimestaruusjahdissa
 307. Nummituvan 60-vuotispäiviä vietettiin iloisissa merkeissä
 308. Koululaisten kevätjuhlassa kansainvälistä ohjelmaa
 309. Leader-kyläkahvila ja vinttitalkoot 11.6. klo 16-21
 310. Sirkus Hauskuus saapui kylään
 311. Uusi kylälehti on ilmestynyt
 312. Kylälle saatiin perhepäivähoitaja
 313. Kuuma keli helli kesäkauden avajaisia
 314. Vihtijärven Uhkan voittoisat kunnanmestaruusviestit
 315. Kerholaiset valloittivat uimarannan
 316. Taidekahvila onnistui taas hyvin
 317. Kylän tienvarret nyt roskattomia
 318. Hautausmaan talkoissa infotilaisuus
 319. Tällainen oli vappu koululla
 320. Karttakyselyn vastaukset painottuivat asuinalueisiin
 321. Kirpputorin siivoustalkoot 10.5.
 322. Sauhua ja vanhoja koneita Syökerillä
 323. Kalastusasioita Ylimmäisen järvellä
 324. Joonas ja Romulus -autot Vihtijärvellä ma 28.4.2014
 325. Jäät lähtivät yllättävän aikaisin
 326. Kurki ja kumppanit ovat saapuneet
 327. Terveiset kyläkokouksesta
 328. Kyläkävely avasi silmiä ja tuotti ideoita
 329. Karttakyselyyn on vastattu ahkerasti
 330. Talvileirillä päästiin vielä nauttimaan lumesta
 331. Teatterilippuja koululaisten hyväksi
 332. Kyläkävely lauantaina 29.3. klo 10
 333. Rescue Race -kilpailun huumaa Hämeenlinnassa
 334. Viikonloppuna paljon nuoria Nummituvalla
 335. Kyläkokous lähestyy
 336. Keskiviikon jooga siirtyi torstaille
 337. Joutsenet saapuivat
 338. Lumisade yllätti laskiaisriehavieraat
 339. Marttojen pilkkikilpailu peruttu
 340. Hyvää maaliskuuta!
 341. Laskiaisrieha pidetään huomenna Nummituvalla
 342. Kyläsuunnittelua kartalla
 343. Muutos Vihtijärven asiointiliikenteessä
 344. VITAL hanke etenee - tarvekartoitus on valmis
 345. Videoblogissa liikutaan Hiiskulan maisemissa
 346. Ohjelmanmuutos illan kyläkahvilaan ke 12.2.
 347. Kunnanjohtaja kylätalolla keskiviikkona 12.2.
 348. Kylältä löytyy yrittäjähenkeä
 349. Luistelukenttä suljettu toistaiseksi
 350. Kyläsuunnitelmat Vihdin kylille
 351. Bernice Brummer täytti 80 vuotta
 352. Vihtijärveläisen toimitus kokoontui -apuva!?
 353. Nyt luistellaan!
 354. Martat matkailun lumoissa
 355. Yritysideailta kylätalolla 6.2.
 356. Jääkenttä auki Nummituvalla
 357. Lisää Apua Tietokoneen Käyttöön
 358. Zumbataan vielä kevätkin
 359. Nummituvan pikkujoulut eivät jättäneet kylmäksi
 360. Vihtijärven koulu ja päiväkoti kiinni perjantaina 13.12. sähkökatkon vuoksi
 361. Luistelukenttää jäädytetään
 362. Muistovakka - runoja elämästä -kirja on ilmestynyt
 363. Runo joulusta
 364. Nummituvan pikkujoulu on jo ovella
 365. Manteli löytyi tänä vuonna Stellan lautaselta
 366. Adventin aika alkaa tutuin tapahtumin
 367. Kalankäsittelyoppia saatiin kylätalolla
 368. Rokokota sai piipun
 369. Zumba - mikä kokemus!
 370. Stipendi Vihtijärven VPK:n nuoriso-osastolle
 371. Pop-up-myymälä tuo joulun kylälle
 372. Radiotoimittaja vieraili Vihtijärvellä
 373. Nuortenkerho kylätalolla perjantaina 15.11. klo 18
 374. Kummajaiset kokoontuivat Nummituvalle
 375. Vihtijärveläiset aktivoituivat Facebookissa
 376. Vihtijärven tulevaisuus puhutti kyläkokouksessa
 377. Kurssista apua tietokoneen käsittelyyn
 378. Joulupuoti aukeaa tänä vuonna Yliseppään
 379. Pöllö bongattiin päiväkodilla
 380. Osallistu kurpitsanveistokilpailuun!
 381. Uusi hanke esitellään kyläkokouksessa 28.10.
 382. Vihtijärvihölkän puolimaratonilla reittiennätys uusiksi
 383. VPK ohjeistaa varautumaan myrskyyn
 384. Nummituvalla isänpäivälounas
 385. Rokolle retkeiltiin taas kauniissa säässä
 386. Kursseille mahtuu vielä
 387. VITAL-hanke sai ELY-keskuksen puoltavan päätöksen
 388. Lapset pääsivät kokeilemaan sirkustemppuja
 389. Hurja Halloween-karnevaali 1.11.2013
 390. Tuliset tenorit Musiikkitalossa 06.10.2013
 391. Syystempaus jälleen ensi lauantaina
 392. Uusia palveluita Syökerin Tuvalta
 393. Iivarin hurja seikkailu sai onnellisen lopun
 394. Vastaa pelastuslaitoksen tutkimukseen
 395. Rokolla talkoiltiin taas
 396. Kappelikuoron harjoituskausi alkaa tiistaina 17.9.
 397. Kauden sade-ennätys kasteli perusteellisesti
 398. Härskit hitit soivat Nummituvalla
 399. Ensimmäinen zumba peruttu
 400. Kesäkurpitsasta on moneksi
 401. Kirjastoauto tarvitsee mielipidettäsi
 402. Ja niin nousi Rokolle uusi kota
 403. Perhekerho aloitti uusin voimin
 404. Zumban syyskausi starttaa (ehkä)
 405. Kylänpään kirppikseltä voi löytää aarteita!
 406. Palokunnan syyskausi pyörähtää käyntiin
 407. Päiväkotikin on käynnistänyt syyskautensa
 408. Vihtijärven koulussa kaksi uutta opettajaa
 409. Vihtijärven keskustan peltojen puinti alkoi
 410. Romantiikan ja temperamenttien vivahteita - Vihtijärven Kamarimusiikki 2013
 411. Paikoillanne, valmiit...hep!
 412. Vihtijärven Kamarimusiikki 2013 kiinnostaa - perjantain konsertti on loppuunmyyty
 413. Varovasti uimarannan hyppylaiturilla!
 414. Uimaranta sai huussin
 415. Vanha Rokokota on historiaa
 416. Kahdessa tunnissa kirkasta
 417. Vihtijärven Kamarimusiikki -tapahtuman järjestelyt hyvässä vaiheessa
 418. Tule kokoamaan uimarannalle huussia
 419. Kiljusen herrasväki piipahti koulun pihalla
 420. Vastaa Vihtijärveläisen lukijatutkimukseen
 421. Kylätalolla kirkastetaan näkymiä keskiviikkona
 422. Haitarit soivat uimarannalla
 423. Uimarannalla on nyt hyppylaituri
 424. Juhannusillan tunnelmia Nummituvalta
 425. Kappelissa oltiin kesäisissä tunnelmissa
 426. Juhannuksena kisailtiin perinteisin menoin
 427. Teatteri Perä tulee koulunpihalle 1.7.
 428. VPK:n nuoret leireilivät Valkealammilla
 429. Martat tekivät vanhasta uutta
 430. Kuvia ja juttuja koululaisilta
 431. Ylimmäisen rannalla testattiin taijia
 432. Vihtijärveläisen uusi numero on ilmestynyt
 433. Rokokodan kunnostustalkoot siirtyvät 6.7.
 434. Koulu päättyi kauniissa säässä
 435. Rokokota kuntoon la 6.7.
 436. Uimaranta kesäterään torstaina
 437. Kirppistapahtuma kuvareportaasina
 438. Diakoniatyötä Vihtijärvellä jo yli 60 vuotta
 439. Pihazumbaa jälleen tänäkin kesänä
 440. Tule kokeilemaan taijia 5.6.
 441. Taidenäyttelyn valmistelut käynnissä
 442. Aktiivinen viikonloppu kylällä
 443. Laineet liplattelevat järvissä
 444. Keväisiä talkoita ja myyjäisiä tulossa
 445. Kuntaliitokset puhuttivat kyläkokouksessa
 446. Helatorstaina nähdään historiallisia autoja Vihtijärvellä
 447. Kappelinmäen siivoustalkoot 2.5. klo 17
 448. Kyläkirpputori aukeaa taas toukokuun lopussa
 449. Metalliromua kerätään kylän hyväksi
 450. Tervetuloa Vihtijärven kyläkokoukseen to 18.4.2013
 451. Innostu kirpparitoiminnasta kylän hyväksi
 452. Vinkki tv-ohjelmasta
 453. Rokokota kaipaa kunnostusta
 454. Koulunmäen parkkitilanne helpottuu
 455. Mielensäpahoittaja toi hyvää mieltä tiistaikerhoon
 456. Kevät tulee, kevätpuoti on täällä!
 457. Miten vietät pääsiäistä?
 458. Tiistaikerhossa on Mielensäpahoittaja 2.4.
 459. Laturetkellä tarjoiltiin konjakkia
 460. Noidat liikkeellä Vihtijärvellä
 461. Lastentarvikkeiden kirpputori järjestetään toukokuussa
 462. Vihtijärvelle oma kyläneuvos
 463. Laturetki Rokolle sunnuntaina 24.3.
 464. Kappelissa vaihtuivat vuodenajat
 465. Sää suosi jälleen Marttojen ulkoilu- ja pilkkipäivää
 466. Nummituvan sali sai uudet verhot
 467. Äitien ja tyttärien musiikkia ja runoja kappelissa perjantaina 15.3. klo 19
 468. Kylällä kävi irlantilainen tuulahdus
 469. Onnea, kuusikymppinen Anu Kuusela!
 470. Päiväkodissa vietettiin kalevalanpäivää
 471. Eija Sinikka jatkaa Marttojen puheenjohtajana
 472. Tuomasmessu järjestetään sunnuntaina
 473. Ylimmäisten kalastusyhdistyksen vuosikokous on 10.3.
 474. Vihtijärven juniorit pm-hallikilpailuissa
 475. Laduilla ei saa kävellä!
 476. Suru-uutinen: "Siell´ on hieno hietakehto..."
 477. Koulujenvälisissä hiihtokisoissa myös vihtijärveläisiä
 478. VPK vei lumiukkokisan voiton
 479. VPK:n nuoret edustivat Virkkalassa
 480. Ilahduta lehdenjakajaa ja postinkantajaa
 481. Perinteistä laskiaisriehaa vietetään Nummituvalla
 482. Kylälehden toimitus etsii paikallisia yrityksiä
 483. Nyt pääsee kylältä hiihtäen Rokolle
 484. Nummituvan kentällä voi luistella
 485. Zumban kevätkausi alkaa
 486. Loistavaa vuotta 2013
 487. Loppiaisen messussa tunnelmoidaan joulua
 488. Kappeli täyttyi laulajista
 489. Kyläyhdistys sai rahoituksen uudelle hankkeelle
 490. Vihtijärven koululla vietettiin joulujuhlaa
 491. Päiväkodilla jouluisten tapahtumien viikko
 492. Lisää talkoita kylätalolla
 493. Nummituvan pikkujouluissa joulun taikaa ja historian havinaa
 494. Päiväkodilla myyjäiset la 15.12 klo 11-13
 495. Nouda postipaketit ajoissa Syökerin Tuvalta
 496. Talkoita kylätalolla
 497. Kyläkoulun ip-toiminta jatkuu vuoden vaihteen jälkeen uusin järjestelyin
 498. Joulun odotus alkoi Vihtijärvellä
 499. Vihtijärven koululaisilla ja päiväkotilaisilla on tänään perjantaina 30.11. vapaapäivä
 500. Sisustusliike putkahti esiin Syökerin tuvalla

Klikkaamalla lisätietoja