Warning: getimagesize(images/uutiskuvat/Q3_2014/ponton_kansi1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fs4/49/vihtijar/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 702

Warning: Division by zero in /var/www/fs4/49/vihtijar/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 703

Warning: getimagesize(images/uutiskuvat/Q3_2014/ponton_kansi2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fs4/49/vihtijar/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 702

Warning: Division by zero in /var/www/fs4/49/vihtijar/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 703

Kyläuutiset

Yleisö innostui laulamaan Kyläpään kirppiksellä

Yleisö innostui laulamaan Kyläpään kirppiksellä

Kylänpään kirpputorin kesäkahvilan yhteyteen järjestettyyn yhteislaulutuokioon kokoontui lauantai-iltapäivänä 14.7.2018 pieni joukko laulamisesta innostuneita kyläläisiä ja mökkiläisiä. Laulutapahtuman vetäjänä toimi oman kylän laulaja Eija Sinikka. Tutut sikermät ja laulamisen ilo saivat yleisön virittämään äänihuulensa äärimmilleen. Aurinkoinen ja superlämmin kesäsää suosi laulajaisia, vaikkakin tilaisuus joutui kilpailemaan muiden kesärientojen kanssa.


Eija Sinikka laulatti yleisöä Oiva Auvisen haitarimusiikin tahdittamana.

 


Paikalle oli helteestä huolimatta kokoontunut pieni joukko innokkaita laulajia.

 


Munkit ja piirakat kera kahvin maistuivat laulamisen lomassa. Kahvilan pitäjinä toimivat Riitta Rinne ja Sari Auvinen.

Kylänpään tunnelmallinen piha koettiin tapahtumalle sopivaksi. Yhteislaulutilaisuutta toivottiin jatkossakin jokakesäiseksi tapahtumaksi, mutta järjestettäväksi mielellään elokuun puolella ja alkuillasta.  

(16.7.2018 KK)

Kyllä ei ole huono sää kun on tiistaikerhon kesäjuhlat

Kyllä ei ollut huono sää

Taas kerran saatiin nauttia aurinkoisesta hellesäästä kun Tiistaikerho vietti vuosittaista kesäjuhlaa.
Perinteestä poiketen sitä vietettiin tällä kertaa Lehtorannassa Eva ja Raine Oksan luona Ylimmäisen rannalla.
Paikalla oli ennätysmäärä (27) juhlijoita, joista pari tuli paikalle jopa veneillen.

Kauniit oli puitteet tämän vuoden kesäjuhlissa.

Vaikkei varsinaisesti vietetty Evan tulevia syntymäpäiviä, niin silti häntä muistettiin lauluilla. Eija-Sinikka lauloi "Villiruusun" ja kaikki yhdessä "Sä kasvoit neito kaunoinen". Ihan paras bändi olivat Pertti, Lauri ja Raine.


Saunan kuistilta löytyivät parhaat paikat ja paras palvelu. Tosin tuuli kävi järven puolella istuvien niskaan, mutta siihen auttoivat viltit.

Naiset kahdessa rivissä odottivat seuraavaa laulua alkavaksi.

Jälleen kerran tarjoilua oli runsaasti: alkumaljat, makkarat, letut, kahvit, munkit ja vielä kakkukin. Riitta, Leena, Änise ja Aila olivat "keittiövuorossa" tällakin kertaa.

 

(28.6.2018 AN)

 

 

 

Vihtijärveläinen 2018 on vihdoin jaettu

Uusi Vihtijärveläinen vuosimallia 2018 on jaettu kylän postilaatikoihin viikonlopun aikana. Jos jako ei sinua tavoittanut, voit hakea lehden Syökerin Tuvalta.

Matalaresoluutioisen version lehdestä voi myös ladata luettavaksi sivuiltamme kohdasta Vihtijärvi/Kylälehti.

Tänä vuonna lehden välissä oli tietoa tulevista tapahtumista sekä infoa turvallisuuteen liittyen. Lipare sydäniskurin tarpeen varalle kannattaa laittaa kotona helposti löydettäväksi ja vaikka tallentaa ohjeet puhelimeen.

(12.6.2018 AN)

Luontokurssi laskeutui vesille

Luontokurssi laskeutui vesille

Toukokuun teemana luontokurssilla tutustuttiin melontaan. Valmistumisvaiheessa oleva erä- ja luonto-opas Tero Pullinen johdatteli kurssilaiset lajin perusteisiin, välineinä inkkareiksikin kutsutut avokanootit. Tapahtuma oli samalla Teron tutkintosuoritukseen kuuluva näyttötilaisuus.

Tällä kertaa kurssi järjestettiin Nurmijärven puolella Sääksjärvellä. Ei siksi, etteikö Vihtijärvellä riittäisi vesistöjä tai melontapaikkoja, vaan ihan käytännön syistä. Teron opiskelupaikan eli Kiljavan opiston saunarannassa nimittäin kanootteja on saatavilla valmiiksi, joten vältyttiin paljolta roudaamiselta. Samalla kurssilaiset saivat tutustua mukavaan lähialueen kohteeseen eli lähdepohjaiseen Sääksjärveen.

Turvallisuutta ja tekniikkaa

Paljon pitää ammentaa oppia jo ennen kuin pääsee varsinaisesti vesille. Rantahietikolla koivunmahlamaljojen jälkeen käytiin läpi kanootin ominaisuuksia, melan optimaalista liikekaarta, kanoottiin nousua ja siitä poistumista. Tero myös näytti yhdessä apuohjaaja Timo Huupposen kanssa, millä tavoin kaatuneeseen kanoottiin voi nosta takaisin ja millä tavoin toinen meloja voi tilanteessa auttaa.


Kiljavan opiston upealta rannalta lähdettiin liikkeelle.


Tero ja Timo näyttivät, miten kaatunut kanootti käännetään oikeinpäin toisesta kanootista käsin. Laidan yli pulahtanut apuohjaaja pitää kiinni pelastamaan tulleen kanootin reunasta.


Turvallisuus oli esillä kurssin aikana monin eri tavoin. Kun päästiin vesille, ensimmäisenä harjoituksena muodostettiinkin lautta. Kanoottien kylki kyljessä muodostama lautta on turvallinen muodostelma odotella esimerkiksi tuulenpuuskan tyyntymistä.

Ja kuten kaikessa, työnjako on tärkeää.
”Etupenkillä istuva toimii vähän kuin moottorina, takapenkillä melova määrää ja pitää suunnan”, Tero ohjeisti. Jossain kanootissa vitsailtiinkin, että sehän on sitten sama homma kuin avioliitossa. Kuulemma kanootilla yhdessä melominen onkin yksi parhaista parisuhdeopeista. Vielä enemmän haastetta kaipaavat voivat kokeilla myös soutuveneellä verkkojen laskua tai nostamista, joukosta hihiteltiin.

Täydellinen ilta

Vielä kevättalvella kurssia suunnitellessa pohdittiin, mahtaisiko toukokuun puolivälissä olla vielä jäiden rippeitä järvissä – viime vuoden toukokuiset räntäsateet ja yöpakkaset hyvin muistaen. Ajatus tästä nauratti lämpöisessä keskiviikkoillassa, jossa elohopea kipusi yli hellerajan. Sää ei olisi paremmin voinut suosia kurssia, ja pieni tuulenpuuskakin osui juuri siihen hetkeen, kun kurssilaiset olivat rantautuneena läheiseen Mustasaareen. Siellä nautittiin Teron valmistamaa yrttiteetä ja kuultiin lisätietoa Sääksjärvestä.
Mustasaaren rannassa harjoiteltiin rantautumista, ja vietetiin hetki oppien Sääksjärvestä.

Pienessä Mustasaaressa kiersi lyhyt, viehättävä polku, jonka varrelta löytyi luonnon muovaama koivutaideteos. 
Pieni haaverikin sattui, kun avojaloin kulkenut kurssilainen loukkasi varpaansa. Terolla oli onneksi ensiapuvälineet mukana, ja pienen paikkausoperaation jälkeen matka jatkui suunnitellusti.


Timo Huupponen (vas.) toimi apuoppaana, Keijo West Teron näyttötutkinnon vastaanottajana.

Paluumatkalla sai jo vähän kokeilla vauhtiakin, kunhan saaren läheinen kivikko oli turvallisesti ohitettu. Moni huokaisi rantaan noustessaan, että hommaa pitää ehdottomasti kokeilla uudelleen! Niin mukavaa kanootilla liikkuminen kauniissa kesäillassa oli.

Ne, jotka tunsivat Teron entuudestaan, tiesivät että ennakkoon ilmoitettu ”eväs” ei todennäköisesti tarkoittaisi perinteistä juustovoileipää – joka tosin sekin olisi loistava eväs. Kurssin päätteeksi saunarannan nuotiolla nautittiin revonrieskagraavattua Ylimmäisen kuhaa mallasleivällä, peuravarras korvasienimuhennoksella sekä jälkiruuaksi kuusenkerkkäsiirappia. Ohjelmassa olikin mainittu jo etukäteen, että kurssilla ”opitaan villiruokaevään raaka-aineista ja villiruuan hyödyntämisestä”. Kaikki ainekset olivat todellista lähiruokaa – peuranlihakin omalta kylältä. Tällaisen kattauksen äärellä olisi viihtynyt pidempäänkin, täydellisessä kesäillassa erityisesti.


Tero oli valmistanut kurssilaisille villiyrtti- ja lähiruokaevään, joka nautittiin nuotiokatoksella melonnan jälkeen.

Kaksi teemaa kesäkuun aikana

Luontokurssi pyörii vielä ainakin Vahvistuva Vihtijärvi -hankkeen ajan eli ensi syksyyn saakka. Kesäkuussa on kaksi teemaa: luontorakentaminen sekä haitalliset vieraslajit.

Lauantaina 9. kesäkuuta klo 9-15 opetellaan tekemään pitkospuita. Kurssin tulee ohjaamaan erä- ja luontoalan kouluttaja Antti Tähkäpää. Kurssipäivän aikana tehdään talkoina pitkospuuosuus tulevalle Rokokallion luontoreitille, ja lisäksi pätkä hakepolkua. Kurssi on oiva tilaisuus oppia oikea tekniikka pitkospuiden tekoon, jos olet haaveillut sellaisista omalle tontillesi. Materiaalina käytetään lehtikuusilankkua. Kyseinen päivä on kansallinen Avoimet kylät – päivä, joten tilaisuus on avoin kaikille Vihtijärvestä kiinnostuneille.

Haitallisten vieraslajien torjuntaan tutustutaan perjantaina 15.6. Kurssin tulee ohjaamaan Avaimet maisemaan -hankkeesta tuttu, Vihtijärven maisemanhoitosuunnitelmankin juuri tehnyt Auli Hirvonen.

(1.6.2018 HE, kuvat HE ja Leena Weiste)

Helsingin yliopiston ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n tutkijat vierailivat Vihtijärvellä

 

Valkealammin rannalla kuultiin 19.5. väliraportti Helsingin yliopiston tutkijan Tommi Malisen tutkimushankkeesta "Elohopeaongelman laajuus Karjaanjoen vesistön latvajärvissä". Vihtijärven osakaskunta aloitti ja Vihtijärven-Lapoojärven suojeluyhdistys ry jatkaa tutkimuksen rahoittamista. Tommi Malinen kertoi, että suurimmaksi osaksi elohopea tulee tuulen mukana Suomen luontoon Keski-Euroopan piipuista. Osa elohopeasta on jo luontaisesti maaperässämme. Kun sataa ja vesi virtaa ojia pitkin järviin, elohopea pääsee vesistöön ja sieltä kaloihin. Kaloissa se kertyy lihaksiin ja voidaan hyvin tarkasti mitata kunkin näytekalan pitoisuus. 

Vihtijärveltä löytyy sekä alhaisia, että vähän korkeampia elohopeapitoisuuksia kaloista. Tutkija ehdottikin, että niistä vesistöistä, joissa pitoisuudet näyttäisivät olevan huomattavasti koholla, syötäisiin nuoria, pienempiä kaloja ja kerättäisiin vaikkapa tutkimusmateriaaliksi isot vanhat jätit, joissa pitoisuudet ovat vuosien mittaan kohonneet. Vaikka kaloissa elohopea kertyy lihaksiin, ihmisillä se kertyy hiuksiin ja hiljalleen sitten poistuu.

Aurinko helli kuulijoita Valkealammin rannalla ja peuramakkara maistui kaikille osallistuneille.

Tutkimus jatkuu Vihdin kunnalta saadulla rahoituksella ja loppuraportti valmistunee ensi vuoden huhtikuussa. Tutkija kertoi mielellään ottavansa vastaan tutkimusmateriaaliksi isoja haukia: kala tiiviiseen muovipussiin kokonaisena, mukaan lyijykynällä kirjoitettu lappu, jossa pyydystyspäivä ja -paikka. Malinen hakee kalat Kivistön Ristolta keskitetysti. Soitto Ristolle ja kala hänelle, niin olette mukana toteuttamassa tutkimusta loppuun.

Kylätalolla kuultiin 26.5. viime vuotisesta Vihtijärven lasku-uomien tutkimuksista

Vihtijärven-Lapoojärven suojeluyhdistys ry:n vuosikokouksen yhteydessä piti Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n tutkija Juha-Pekka Vähä selostuksen Vihtijärven viime vuotisista tutkimuksista. Tutkimus oli osa laajempaa kokonaisuutta liittyen kiinteästi jo 1995 aloitettuun Hiidenveden kunnostushankkeeseen. "Veden laatu paranee koko vesistön alueella, kun valuma-alueelta tulee parempi laatuista vettä." Tänä vuonna jatkuu Vihtijärven ongelmakohtien lähempi tarkastelu ja Lapoojärven lasku-uomatutkimus. Karjaanjoen vesistöä, johon Vihtijärvikin kuuluu, kunnostetaan kautta linjan: mm. Mustion ja Billnäsin voimalaitosten ohi on jo aloitettu kalateiden rakentaminen ja kun kaksi muuta myöhemmin kunnostetaan, saattaa merilohia nousta vielä joskus Vihtijärvelle asti.

 LUVY:n hankepäällikkö Juha-Pekka Vähä esitteli 46 sivuisen tutkimusraportin  Kartan avulla varmistettiin, että puhuttiin samasta paikasta

Tutkimuksessa selvisi, että ojien virtaaman mukana ei normioloissa tule kovinkaan suuria ravinnekuormia, mutta tilanne muuttuu voimakkaiden sateiden aikana. Typpi- ja kiintoainemäärät kymmenkertaistuivat tulva-aikana. Viime vuonna tulva-aika osui loppuvuodelle, jolloin kasvillisuus ei enää pidättänytkään ravinteita ja ne päätyivät suoraan järveen. Myös veden väriä on vuosien varrella tarkasteltu: mitä pienempi luku, sitä kirkkaampi ( värittömämpi ) vesi. Vihtijärven vedenvärin luku oli 70-luvulla 30-40, 90-luvulla luku oli 60-70 ja nyt 80. Stenbackanojassa luku oli peräti 300. Siinä suunnassa tutkimuksia jatketaan tänä vuonna ja tutkija tekee saatujen tulosten pohjalta parannusehdotuksen alueelle.

Juha-Pekka kertoi myös, että kolmannes kaikista maailman metsäojista on Suomessa. Meillä on ojitettu 5 miljoonaa hehtaaria soita. On arvioitu, että niistä miljoona hehtaaria on ojitettu turhaan. "Metsä ei kasva, hilla ei kuki, kurki ei tanssi eikä riekko päkätä." Aijemmin luultiin, ettei typpeä enää kymmenen vuoden kuluttua ojituksesta erity, mutta nyt on huomattu, että vanhojen ojien kuorma on 2-3 kertainen uusiin ojiin verrattuna: kun turve on maatunut, typpi lähtee liikkeelle. Tulevaisuudessa ravinnekuormat kasvavat vielä suuremmiksi, kun turvemetsissä aloitetaan päätehakkuut. Luontojärjestöt ovat tehneet aloitteen siitä, ettei metsähallituksen mailla tehtäisi päätehakkuita vaan siirryttäisiin jatkuvan metsän hakkuisiin. Siinä metsästä kaadetaan vain vanha puusto ja metsä kasvaa koko ajan lisää. Puut haihduttavat sadeveden, eikä sitä virtaa ojia pitkin vesistöihin. Jatkuvan metsän hakkuun on todettu olevan pitkällä tähtäimellä jopa taloudellisempaa kuin avohakkuut. Metsänhoidossa ollaan menossa kohti jatkuvan metsän hakkuita.

Peltoalueiden suojavyöhykkeet pystyvät pidättämään puolet pintavaluman typestä. Kolman metrin suojavyöhyke riittää, mikäli siinä on runsas kasvipeite. Parhaiten puhdistavat ruohot ja puut yhdessä. Myös kosteikkoja pitää aika-ajoin hoitaa, nyt pohdittiin Vihtijärven länsipään kosteikon muutosmahdollisuuksia.

Vielä tiedoksi niille, jotka kärsivät laiturirantansa umpeen kasvamisesta; pienimuotoista ruoppausta saa tehdä rannassaan, kunhan huolehtii, että toimii määräysten mukaisesti ja että ruoppauksessa kertyvä liete siirretään riittävän kauas rannasta, ettei se sateilla valu takaisin järveen. Ohjeet ruoppaukseen löytyvät sivulta www.ymparisto.fi/FI/Vesi/Vesistojen_kunnostus/Rantojen_kunnostus/Rannan_ruoppaus

(29.5.2018 SP, kuvat LW)

More Articles...

 1. Kierrätä tiistaina vaaralliset jätteet ja metalliromu
 2. Tienvarsien siivoustalkoot jatkuvat viikonlopun yli
 3. Kirpputori valmistautuu uuteen kauteen
 4. Jokamiehenoikeudet hukassa Rokokalliolla
 5. Tiistaikerhossa vietettiin kevätkauden päättäjäisjuhlaa
 6. Miltä näyttää sinun Vihtijärvesi?
 7. Sauvakävelyä ja gourmet-eväitä
 8. Kesän yleisurheilukouluun voi nyt ilmoittautua - Urheiluseura Uhka tarjoaa myös kesätöitä
 9. Vihtijärven koululle palkataan päätoiminen tuntiopettaja
 10. Kunnanjohtaja vieraili Vihtijärven kyläkokouksessa
 11. Kyläkokouksessa tarjoiltiin logoleivoksia
 12. Vihtijärvelle hankittiin sydäniskuri
 13. Hyvää Pääsiäistä!
 14. Hiiskula palkkaa ahkeria nuoria kesätöihin
 15. Koira kadonnut Sorvarista
 16. Vain osallistumalla voit voittaa - 50 000 € jaossa kuntalaisten ideoille
 17. Koululaiset viettivät retkipäivää
 18. Vihtijärven asiamiesposti aiotaan lakkauttaa
 19. Erotinasema purettiin kylän keskustasta
 20. ”Älä usko, mutta kokeile”, kehottaa luontokurssin luennoitsija
 21. Oppia ikä kaikki
 22. Vihtijärven tulevaisuuttaa maalaillaan myös opiskelijavoimin
 23. Talvinen sää suosi laskiaisriehaa
 24. Vihdin kunta tiedottaa: Aamubussivuoro lakkautetaan
 25. Tiedote luistelukentän hoitajilta 12.2.2018
 26. Vihtijärvi-logo sai uuden viran
 27. Kylätalolla vietettiin monipuolista sunnuntaita kahvilatunnelmissa
 28. Nummituvan jäälle pääsee nyt luistelemaan
 29. Vihtijärven kyläyhdistys tarjoaa kesätyötä kolmelle nuorelle
 30. Kylätalolla kävi 130 äänestäjää
 31. Ennakkoäänestys ja vaalikahvila koululla
 32. Kirpputorin tapahtumien suunnittelua hyvissä ajoin
 33. Onnellista uutta vuotta!
 34. Haluaisitko mennä linja-autolla Nummelaan?
 35. Joogakurssi alkaa taas tammikuussa
 36. Tonttujoukko valloitti tilataideteoksen
 37. Vihtijärvellä vietettiin adventtia
 38. Itsenäisyyden juhlaa Nummituvalla
 39. Vihdin joukkoliikennettä selvitetään - osallistu yleisötilaisuuteen ti 12.12. klo 18-20
 40. Tilataideteos Vihtijärven keskustassa kukkii Suomen itsenäisyyden kunniaksi
 41. Puurojuhla päätettiin Maamme-lauluun
 42. Vihdin uusi brändi puhutti kyläkokouksessa
 43. Koulu ja päiväkoti kutsuvat itsenäisyyspäivän juhlaan
 44. Marrasmarkkinat ja päivä paloasemalla
 45. Ikimuistoinen taide-elämys Nummituvalla
 46. Halloween keräsi yhteen lapset ja aikuiset
 47. Suomi100-tilataideteos on rakentumassa – tule mukaan talkoisiin!
 48. Nummituvalla vietetään kahta tapahtumaa lauantaina 25.11.
 49. Runonäytelmä kunnioittaa satavuotiasta Suomea
 50. Koululaiset saivat ensiapukoulutusta
 51. Kuusenhavuja tarjolla haudoille
 52. Tervetuloa osallistumaan myyjäisiin kyläyhdistyksen hyväksi!
 53. 70 vuotta Vihtijärven Marttojen historiaa
 54. Mannerheim tuli tutuksi
 55. Palvelutaloyhdistys täytti 20 vuotta
 56. Hiiskulassa jäi puimatta yli 30 hehtaaria peltoa vuonna 1974
 57. Luontokurssin syksyyn kuului kiviä ja kuvia
 58. Rokokallion retki avasi silmät syksylle
 59. Vahvistuva Vihtijärvi -hanke edistää kylän elinvoimaisuutta
 60. Kirpputorin kausi oli vilkas
 61. Koulun vanhempainyhdistys aloitti lukuvuoden toimintansa
 62. Miehittämätön ilma-alus lensi Vihtijärvellä
 63. Liikennemerkki kertoo palokunnasta Lopentien varrella
 64. Äänitestauksia tehdään kylällä tiistaina 19.9.2017 klo 9-16
 65. Vihtijärven koulussa vietettiin hillo- ja pannukakkupäivää
 66. Kylämaisema kohenee
 67. Mitä opettaja Venesjärvi kertoi Keliinin papan asumuksesta?
 68. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry tutki Vihtijärven veden tilaa
 69. Koulutusta tarjolla otsikolla Tulevaisuuden maaseutuyrittäjyys
 70. Polkujuoksijat kävivät myös Rokokalliolla
 71. Harrastuskausi alkaa – kylällä on mistä valita!
 72. Palopaint 2017 kokosi palokunnat Nummituvalle
 73. Nyt valppaana - Murtomiehiä tai -naisia liikkeellä!
 74. Koulu alkoi Vihtijärvellä 10.8.2017 aamulla klo 9.00
 75. Sadonkorjuumessut kirpputorilla 27.8.
 76. Pakastimet täyteen hernettä!
 77. Kylänpään kipputorilla tehtiin taidetta
 78. Muutos asiointiliikenteen yhteystiedoissa 1.8.2017 alkaen
 79. Kylän hautausmaalle muistomerkkialue
 80. Kirpputorin katukeittiötapahtuma oli menestys
 81. Kylänpään kirpputorin pihalla pop-up katukeittiöt su 16.7. lounasaikaan
 82. Sää suosi Tiistaikerhon kesäjuhlia Syökerin uimarannalla
 83. KHO hylkäsi Vihtijärven ja Nurmijärven valitukset
 84. Rokokallio tarjosi hienot puitteet Avoimet Kylät -tapahtumalle
 85. Vihtijärven kirpputorilta löytyy aarteita
 86. Koulut loppuvat ja kylätalolla alkaa leiri - Tarkista työkaluvarastosi!
 87. Peikot pääsivät pihalle
 88. Perhekerho päättyi Vihtijärvellä
 89. Hautakivipalvelu käy Vihtijärven hautausmaalla viikolla 22
 90. Nurkat kuntoon ja maisema siistiksi - tule raivaussahakurssille lauantaina!
 91. Vuoden 2017 kylälehtemme on ilmestynyt
 92. Kyläkirppis heräsi talvihorroksestaan
 93. Uimarannan laituri on paikoillaan
 94. Otto ja Romulus Vihtijärvellä to 18.5.
 95. Koulun pihalle saapui kesä
 96. Kylänpään kirpputori aukeaa perjantaina 2.6. klo 16
 97. Kylätalon varustetaso parani
 98. Kylän yhdistykset istuttivat muistopuun
 99. Amanuenssi ja maisema-asiantuntija kylän historian tulkkeina
 100. Harkitsetko hankerahoituksen hakemista - hankeinfo Nummituvalla to 18.5.2017
 101. Pajuja kannattaa säilyttää
 102. Vihtijärven Kappelikuoro –iloinen laulajaryhmä 60 vuotta
 103. Hautausmaalla talkoiltiin keskiviikkona 3.5.2017
 104. Hiiskulalle harmia jätteistä
 105. Tieliikenneonnettomuusharjoitus Koulunummentiellä
 106. Kansanedustaja Eerikki Viljanen antoi tukensa kylien kehittämiselle
 107. Diginatiivit ja kansakoulun kasvatit
 108. Kyläkirpputorin toimintaa uudistetaan
 109. Kylällämme on ollut pub jo vuoden
 110. Hiiskula palkkaa nuoria kesätöihin
 111. Kaksi vihtijärveläistä kunnanvaltuustoon
 112. Pääsiäisnoidat virpoivat kylällä
 113. Vihtijärveläinen yrittäjä: päivitä yritystietosi kylälehden toimitukseen!
 114. Ennakkoäänestys ja vaalikahvila saivat vihtijärveläiset liikkeelle
 115. Vihtijärvellä voi äänestää ennakkoon sunnuntaina 2.4.2017 - valmistaudu myös kahvittelemaan!
 116. Kappelikuoro täyttää 60 vuotta
 117. Syökerin Tuvalla kävi arvovieraita
 118. Neljä vihtijärveläistä ehdolla kuntavaaleissa
 119. Sähköjohdot piilotetaan maan alle
 120. Marttojen joukkue voitti ristinollan
 121. Kylä- ja turvallisuussuunnitelmat kommentoitavana
 122. Koululaiset kävivät tiistaikerhossa
 123. Tienkäyttäjän linja palvelee
 124. Ladut ja kelit kohdillaan
 125. Paikallislehti sekoitti järvet
 126. Lue hankeblogia
 127. Huomio Vihtijärven nuoret: tässä tulee kesätyöasiaa!
 128. Vihtijärven järvissä ei saa pyytää rasvaevällisiä taimenia
 129. Kylätalolla joogataan maanantaisin, haluatko tulla mukaan?
 130. Nummituvan kentällä pääsee luistelemaan
 131. Villi taimen Vihtijärvellä
 132. Sanoja surusta – konsertti kappelissa 13.1.2016
 133. Onnellista vuotta 2017 vihtijärveläisille!
 134. Käytä harkintaa ja varustaudu - jäiden paksuus vaihtelee
 135. Mikä on parasta joulussa?
 136. Vihtijärveläispariskunta vietiin Linnaan - saman kylän asukas sai ansiomerkin
 137. Piparipäivä ja laaja-alaiset oppimiskokonaisuudet
 138. Joulupukki piipahti jo kylällä
 139. Nummituvan kentän jäädyttäminen on alkanut
 140. Nummituvan salin lattiaa kunnostetaan 16.1. - 22.1.2017
 141. Kaatunut puu aiheutti sähkökatkon
 142. Puurojuhlassa tunnelmoitiin ensimmäisenä adventtina
 143. 1. adventtina Vihtijärvellä laulettiin uusista virsikirjoista
 144. VPK:n hallitukseen muutoksia
 145. Päivä paloasemalla -tapahtumaa vietettiin lauantaina
 146. Vihtijärven kolmas kyläsuunnitteluilta pidettiin 20.11. kylätalolla
 147. Ensimmäistä adventtia vietetään perinteisesti
 148. Puurojuhla kaipaa järjestäjiä
 149. Kylätalolla talkointiin - puhdasta tuli!
 150. Nummituvan kuntosali on suljettuna 14.-15.11.
 151. Petoeläimet ja me -iltaa vietettiin kylätalolla
 152. Syksyn kyläkokous on pidetty
 153. Toinen kyläsuunnitelmailta kylätalolla
 154. Kauhistuttava viikonloppu tulossa
 155. Kylämaisemaa kohennettiin talkoilla
 156. Vihtijärven vanhustenjuhlalla pitkä perinne
 157. Susi-info koululla
 158. Vihtijärvihölkkä juostiin mukavassa syyssäässä
 159. Tunnistatko takin?
 160. Nyt voit osallistua kylämaiseman suunnitteluun
 161. Koko perheen iloinen päivätapahtuma la 8.10. klo 11-15 Nummituvalla
 162. Rokon retkellä herkuteltiin ja nautittiin auringosta
 163. Uusi kyläsuunnitelma on hyvällä alulla
 164. Nummituvalla talkoot lauantaina
 165. Jäitkö pysäkille? Linja-autoliikenteen aikataulut ovat muuttuneet
 166. Susihavaintoja Vihtijärvellä
 167. Puuvartiset kasvit kiinnostivat
 168. Sanoja surusta - Runoja ja lauluja sekä Anna Tallgrenin sävellyksiä surun kohdatessa su 25.9.2016 Karkkilan siunauskappelissa
 169. Keskustalaisten kiertue piipahtaa myös Vihtijärvellä
 170. Perhekerhossa tavataan ja tutustutaan
 171. Kylätalolla on valokuvanäyttely
 172. Kyläkyselyn arvonta on suoritettu
 173. Kyläkyselyn vastausaika on päättynyt
 174. Kyläkirppari sulkee ovensa su 4.9.
 175. Avaimet maisemaan – hanke starttaa kyläkävelyllä Vihtijärvellä
 176. Kyläkysely sulkeutuu keskiviikkona 31.8.2016 - vaikuta nyt!
 177. Palokunnat pelasivat värikuulasotaa Vihtijärvellä
 178. Naisten kuntopiiri alkaa taas ti 23.8.
 179. Ylisepässä raikuivat maakuntalaulut komeasti
 180. Koulu alkoi keskiviikkona
 181. Patoon ja kosteikkoon tutustuttiin sunnuntaina
 182. Kyläkyselyn vastausaikaa on jatkettu 31.8.2016 saakka
 183. Kylätalolla joogataan syyslukukaudella maanantaisin
 184. Lähde pato- ja kosteikkoretkelle sunnuntaina!
 185. Tervetuloa maakuntalaulujen iltaan
 186. Hernettä tarjolla Koulunummentiellä
 187. Joko vastasit kyläkyselyyn? Vastaa ja voita!
 188. Tiistaikerholaisten perinteistä kesäjuhlaa vietettiin Syökerin rannalla
 189. Kansanlaulumessussa kaikki pääsevät laulamaan yhteen ääneen!
 190. Juhannuskisoissa hikoiltiin hyvin mielin
 191. 4H-leiri valtasi kylätalon
 192. VPK:n Lähtövarmuus 2016-hanke saa Leader-rahoituksen
 193. Pihalta salaattiin - villiyrttikurssi
 194. Poikkea kahville lauantaina
 195. Pub sai nimen
 196. Viikon verran yleisurheilua Nummituvalla
 197. Koululaisten kesäloma alkoi
 198. Kirpputorimyyjiä kaivataan viikonlopuksi
 199. Kylälehti kopsahti postilaatikoihin
 200. Eskarit kukitettiin päiväkodin kevätjuhlassa
 201. Vihtijärven Uhkalle jättipotti kunnanmestaruusviesteistä
 202. Luontokurssi on polkaistu käyntiin
 203. Lähde kannustamaan Vihtijärvi Vihdin viestimestariksi
 204. Syökerin uimarannalla toistuvaa ilkivaltaa
 205. Nummituvalla laulettiin raskasta karaokea
 206. Koululaiset istuttivat orvokkeja
 207. Yleisurheilukoulu starttaa Nummituvalla 6.6.2016
 208. Hankeinfossa esiteltiin kaksi meneillään olevaa hanketta
 209. Muistutus luonnossa liikkujalle
 210. Risto Kivistöstä vuoden 2016 vesiensuojelija
 211. Syökerin Sauhuissa ennätysmäärä yleisöä
 212. Retki lähetysjuhlille
 213. Kirpputori herää talviunesta
 214. Kyläyhdistys valitti korkeimpaan hallinto-oikeuteen
 215. Vahvistuva Vihtijärvi -hanke alkoi
 216. Anu Kuuselan muistojuhlaa vietettiin 19.3.2016
 217. Kesätyötä tarjolla 15-17 -vuotiaalle nuorelle
 218. Syökerin tupa tarjoaa syntymäpäiväkahvit
 219. Järjestyksenvalvojan kertauskurssi Nummituvalla 16.4.2016
 220. Palvelutaloyhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja
 221. Kevät!
 222. Valtiovarainministeriö hylkäsi Vihtijärven osakuntaliitosesityksen
 223. Martat retkeilivät auringon paisteessa
 224. Ilta Flyygelin Ääressä oli mukava matka musiikin maailmaan
 225. Syökerin tupa sai uuden järjestyksen
 226. Syökerin tupa suljettuna viikonlopun
 227. Vahvistuva Vihtijärvi-hanke alkaa huhtikuussa
 228. Nummituvan alue on yleisöltä suljettu viikonlopun ajan
 229. Rokokallion latu on avattu
 230. Laskiaisriehasta loskiaisriehaksi
 231. Kynät sauhusivat kylätalolla
 232. Kutsu Anu Kuuselan muistojuhlaan 19.3.2016
 233. Syökerin Tupa valmistautuu 10-vuotisjuhliin
 234. Vihtijärven martoilla vuoden ensimmäinen Martta-ilta
 235. Nummituvalla luistellaan keskiviikkona 20.1.2016
 236. Vihtijärven kyläyhdistyksen uusi hallitus järjestäytyi
 237. Tiistaikerhon kevätkausi alkaa tiistaina 12.1.
 238. Kova pakkanen viivästyttää kentän jäädytystä
 239. Kirjoittajakurssi Vihtijärven kylätalolla 6.-7.2.2016
 240. Hyvää uutta vuotta!
 241. Koululaisten joululoma alkoi
 242. Uudistetut ja silti perinteiset pikkujoulut vietettiin Nummituvalla
 243. Vihtijärvellä laulettiin Vihdin seurakunnan ensimmäiset kauneimmat joululaulut
 244. Kyläyhdistyksen joulukortteja on taas saatavilla
 245. Tiistaikerhossa vietettiin pikkujoulua
 246. Joulunodotus alkoi puurojuhlasta
 247. Kyläyhdistykselle myönnettiin Vuoden alkiolainen teko 2015 -palkinto
 248. Vihdin kunta ei tohdi luopua Vihtijärvestä
 249. Nummituvalla tutustuttiin vpk:n toimintaan
 250. Veikko Virkistä kyläyhdistyksen uusi puheenjohtaja
 251. Päivä paloasemalla 21.11.2015 klo 11-14
 252. Jo kolmannet Halloween-karnevaalit pidettiin Nummituvalla
 253. Kyläkokouksessa pääsi tunteiden kirjo valloilleen
 254. Nurmijärvi toivotti vihtijärveläiset tervetulleiksi
 255. Rakas kylämme johtotähti Anu Kuusela nukkui pois
 256. Kaunis sää siivitti Vihtijärvihölkän uuteen osanottajaennätykseen
 257. Osakuntaliitosesityksen käsittely on alkanut
 258. Upeita revontulia havaittiin Vihtijärven yllä - ensimmäiset yöpakkaset saapuivat
 259. Rokokallio täyttyi puheensorinasta
 260. Vaarallinen puunkaato sai onnellisen lopun
 261. Pelastuslaitos aloitti geokätköilyn
 262. Palokuntanuoret syysleirillä Vihtijärvellä
 263. Syystempauksen suosio pitää
 264. Rokokallio kutsuu retkelle sunnuntaina 4. lokakuuta
 265. Syystempauksessa tänä vuonna myös huutokauppa
 266. Koulun retki Kuuseloille
 267. Koulukuljetukset puhuttivat koulun vanhempainillassa
 268. Maailman ainoita lentäviä nisäkkäitä bongattiin Vihtijärvellä
 269. Kylänpään kirpputori tiedottaa
 270. Perhekerho jatkuu perjantaisin
 271. Jäsenrekisteriin kaivataan vielä päivitystietoja
 272. Head Care avasi ovensa Klaukkalassa
 273. Kaikki voivat blogata
 274. Harrasta syksyllä omalla kylällä
 275. Vihtijärven koulussa on nyt 50 oppilasta
 276. Lapset siunataan koulutielle
 277. Kylän keskustan linja-autopysäkki saa taas katoksen
 278. T-paitatilauksen voi vielä tehdä
 279. Kaalipeijaisia vietettiin Handolinien pihapiirissä
 280. Sadonkorjuusesonki kuumimmillaan - Kaalipeijaisia vietetään maanantaina 20.7.2015
 281. Kellohelmat vetivät Nummituvan täyteen
 282. Kylätalosta tulee entistä kauniimpi
 283. Nummituvalla pääsee 50-luvun tunnelmiin sunnuntaina 5.7. klo 17
 284. Nummituvalla kisattiin sateesta piittaamatta
 285. Osakaskuntaa juhlittiin lämpimissä tunnelmissa - Kalamiehet kiittävät
 286. Vihtijärvi T-paitoja voi taas tilata
 287. Huonoja uutisia - ilkivaltaa kylällä
 288. Vihtijärven esitys osakuntaliitoksesta on toimitettu Vihdin kunnalle
 289. Kylälehti on ilmestynyt
 290. Maanpuolustusyhdistykset kilpailevat Vihtijärvellä torstaina 4.6.
 291. Koulun kevätjuhla oli satumainen
 292. Iltapäiväkerhon ohjaaja saa paikan
 293. Päiväkodin kevätjuhlassa kaikki saivat osallistua
 294. Vihtijärveläinen löysi tiensä kotiin
 295. Rokokallio muuntui eräkirkoksi sunnuntaina 24.5.2015
 296. Kun työ on tehty, otetaan rennosti
 297. Vihtijärven Uhka oli jälleen Vihdin paras viestiseura
 298. Lähdetkö puolustamaan Vihtijärven mainetta ja kunniaa?
 299. "Vihtijärven Antiikkiliike" aukaisee ovensa perjantaina 29.5.2015
 300. Kirpputori valmistautuu kesäkauteen - tule mukaan!
 301. Tulevaisuusillassa ideoitiin pienellä porukalla
 302. Kyläläisille avautui oma blogi
 303. Ylimmäisestä odotettavissa suursaaliita
 304. Ennakkoäänestys houkutteli vihtijärveläiset liikkeelle
 305. Kunnanjohtaja vieraili kyläkokouksessa
 306. vihtijarvi.fi-banderolli vetäytyi eläkkeelle
 307. Tuuli vei Alimmaisen jäitä mennessään
 308. Eduskuntavaalien ennakkoäänestys ja Vaalikahvila Vihtijärven koululla sunnuntaina
 309. Vihti ja Nurmijärvi eivät päätyneet kuntaliitokseen
 310. Vihti ja Nurmijärvi päätyivät kuntaliitokseen
 311. Virpojat liikkeellä
 312. Tapahtui lauantaiaamuna kylätalolla...
 313. Kirjoittajakurssi 21.- 22.3.2015 Vihtijärven kylätalolla
 314. Vaalipaneeli oli kaksi tuntia täyttä asiaa
 315. Hiiskulan organisaatiossa muutoksia
 316. Kevään ensimmäiset kukkijat bongattu
 317. Vaalipaneeli torstaina
 318. Runot ja laulut jäivät mieleen
 319. Marttojen järjestämä retki suuntautui Komilammelle
 320. Kevään kylvöt alkoivat jo
 321. Vihdin kylät kokoontuivat yhteiseen foorumiin
 322. Halla 2015 jo 12. palokuntanuorten talvileiri Nummituvalla
 323. Antavatko tulevat päättäjät kylien näivettyä jatkossakin? - Vihtijärvellä järjestetään aiheesta vaalipaneeli
 324. Nummitupa oli suljettu yleisöltä viimeviikonloppuna - Halla 2015 toi satoja nuoria Vihtijärvelle
 325. Kylälehti on taas työn alla
 326. Kyläfoorumi Vihtijärvellä to 5.3.
 327. Perheiden raamattupiiri kokoontuu kappelissa
 328. Perhekerho peruttu ti 10.2.
 329. Nummituvan hiihtoladun ylläpitäjät ärähtävät
 330. Uutta kurssitoimintaa tulossa kylätalolle - maaliskuussa kirjoitetaan
 331. Perhekerho kokoontuu kylätalolla nyt viikottain
 332. Terveiset Vihtijärveltä -kortteja saatavilla
 333. Nummituvan jäällä voi luistella - talkoot ke 21.1.
 334. Nummituvalla pääsee hiihtämään – kävely latupohjalla on nyt pannassa
 335. Osakuntaliitos oli kyläkokouksen pääpuheenaihe
 336. Kunnanjohtajan vierailu Vihtijärvelle siirtyi - kyläkokous silti 15.1.2015
 337. Kyläkoulujen lakkauttamisen seuraukset kiinnostavat japanilaista tutkijaa
 338. Kunnanjohtaja vierailee Vihtijärvellä 15.1.2015
 339. Luistelukentän jäädytys alkaa - älä mene kentälle ennenkuin on valmista
 340. Joulupukki otti selfien Nummituvan pikkujouluissa
 341. Vihtijärven alueen selvityksiin voi nyt tutustua
 342. Avoimet ovet jakoi hanketietoutta
 343. Tiistaikerhossa vietittiin pikkujoulua
 344. Kylätalolla on tällä viikolla avoimet ovet, tervetuloa!
 345. Ylisepässä vietettiin adventtia perinteisesti
 346. Adventin aikana tapahtuu
 347. Pakina: Sammutetaan katuvalot
 348. Vihtijärvi-joulukortit nyt myynnissä
 349. Romeo ja Julia Otalammen koululla
 350. Vihtijärvi TV-uutisissa ti 11.11.2014
 351. Vihtijärvi saa pitää koulunsa!
 352. Markku Pietilä on Vihtijärven uusi edustaja kirkkovaltuustossa
 353. Tärkeä näkökulma koulujen lakkauttamisasiaan
 354. Seurakuntavaalien ennakkoäänestysmahdollisuutta käytettiin Vihtijärvellä
 355. Vihtijärveläinen ääni radiolähetyksessä 5.11.
 356. Valtuutetut eivät ole valmiita ostamaan sikaa säkissä
 357. Koulun vanhempainyhdistys julkaisi lehdistötiedotteen
 358. Kärrintiellä lyhyt katkos torstaina 6.11.
 359. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkoi ma 27.10.2014
 360. Varpulle valtakunnantason kunniamaininta
 361. Bodypaintingin SM-voitto Vihtijärvelle
 362. Vihtijärvihölkkä juostiin sateisessa säässä
 363. Kunnanvaltuutetut tutustuivat koulumatkoihin
 364. Bernice Brummer jo 50 vuotta kappelikuoron johtajana
 365. "Mitä ihmettä Vihti haluaa?"
 366. Kasvatus- ja koulutuslautakunta käsittelee kyläkouluasiaa
 367. Rokonretki sunnuntaina
 368. Koulun vanhempainyhdistys vetoaa Vihdin kunnan päättäjiin koulun lakkauttamisuhan alla
 369. Nettisivuilla teknisiä ongelmia
 370. Irish night 24.9. klo 19
 371. Kipin kapin kirpparille
 372. Uimarannalla taas ilkivaltaa
 373. Vihtijärven koulun vanhempainyhdistyksen uusi hallitus järjestäytyi
 374. Kyläkouluja koskeva vanhempainilta Vihdissä torstaina 11.9.2014 klo 18
 375. Kadonnut wc-pytyn kansi löytyi
 376. Vihdin palveluverkkoselvitys on luettavissa kunnan kotisivuilta
 377. Elokuussa satoi yli sata milliä
 378. Vihtijärven koulun perinteinen syysretki Kuuseloille
 379. Uimarannan käyttö valvontaan?
 380. Metsästys alkoi Lopentiellä
 381. Kylälle pystytettiin opasteita
 382. Zumba alkaa taas Nummituvalla
 383. Verenluovutus kirkonkylällä ma 25.8.2014
 384. Hiiskulassa harjoiteltiin alkusammutusta
 385. Uusi kouluvuosi alkoi aurinkoisena
 386. Pilateskurssi alkaa Vihtijärvellä
 387. IP-toiminta kaipaa jääkaappia
 388. Teen ja Shakespearen ystävät koolla Ylisepässä
 389. Kulttuuri-illassa tarjoillaan kello viiden tee
 390. Tiistaikerhon jälkijuhannusta vietettiin 26.6.
 391. Juhannusilta Nummituvalla
 392. Uimarannan laituri pääsi veteen
 393. Alakoulun vintiltä löytyi lepakoita ja aarteita
 394. Vihtijärven juniorit pm-viestimestaruusjahdissa
 395. Nummituvan 60-vuotispäiviä vietettiin iloisissa merkeissä
 396. Koululaisten kevätjuhlassa kansainvälistä ohjelmaa
 397. Leader-kyläkahvila ja vinttitalkoot 11.6. klo 16-21
 398. Sirkus Hauskuus saapui kylään
 399. Uusi kylälehti on ilmestynyt
 400. Kylälle saatiin perhepäivähoitaja
 401. Kuuma keli helli kesäkauden avajaisia
 402. Vihtijärven Uhkan voittoisat kunnanmestaruusviestit
 403. Kerholaiset valloittivat uimarannan
 404. Taidekahvila onnistui taas hyvin
 405. Kylän tienvarret nyt roskattomia
 406. Hautausmaan talkoissa infotilaisuus
 407. Tällainen oli vappu koululla
 408. Karttakyselyn vastaukset painottuivat asuinalueisiin
 409. Kirpputorin siivoustalkoot 10.5.
 410. Sauhua ja vanhoja koneita Syökerillä
 411. Kalastusasioita Ylimmäisen järvellä
 412. Joonas ja Romulus -autot Vihtijärvellä ma 28.4.2014
 413. Jäät lähtivät yllättävän aikaisin
 414. Kurki ja kumppanit ovat saapuneet
 415. Terveiset kyläkokouksesta
 416. Kyläkävely avasi silmiä ja tuotti ideoita
 417. Karttakyselyyn on vastattu ahkerasti
 418. Talvileirillä päästiin vielä nauttimaan lumesta
 419. Teatterilippuja koululaisten hyväksi
 420. Kyläkävely lauantaina 29.3. klo 10
 421. Rescue Race -kilpailun huumaa Hämeenlinnassa
 422. Viikonloppuna paljon nuoria Nummituvalla
 423. Kyläkokous lähestyy
 424. Keskiviikon jooga siirtyi torstaille
 425. Joutsenet saapuivat
 426. Lumisade yllätti laskiaisriehavieraat
 427. Marttojen pilkkikilpailu peruttu
 428. Hyvää maaliskuuta!
 429. Laskiaisrieha pidetään huomenna Nummituvalla
 430. Kyläsuunnittelua kartalla
 431. Muutos Vihtijärven asiointiliikenteessä
 432. VITAL hanke etenee - tarvekartoitus on valmis
 433. Videoblogissa liikutaan Hiiskulan maisemissa
 434. Ohjelmanmuutos illan kyläkahvilaan ke 12.2.
 435. Kunnanjohtaja kylätalolla keskiviikkona 12.2.
 436. Kylältä löytyy yrittäjähenkeä
 437. Luistelukenttä suljettu toistaiseksi
 438. Kyläsuunnitelmat Vihdin kylille
 439. Bernice Brummer täytti 80 vuotta
 440. Vihtijärveläisen toimitus kokoontui -apuva!?
 441. Nyt luistellaan!
 442. Martat matkailun lumoissa
 443. Yritysideailta kylätalolla 6.2.
 444. Jääkenttä auki Nummituvalla
 445. Lisää Apua Tietokoneen Käyttöön
 446. Zumbataan vielä kevätkin
 447. Nummituvan pikkujoulut eivät jättäneet kylmäksi
 448. Vihtijärven koulu ja päiväkoti kiinni perjantaina 13.12. sähkökatkon vuoksi
 449. Luistelukenttää jäädytetään
 450. Muistovakka - runoja elämästä -kirja on ilmestynyt
 451. Runo joulusta
 452. Nummituvan pikkujoulu on jo ovella
 453. Manteli löytyi tänä vuonna Stellan lautaselta
 454. Adventin aika alkaa tutuin tapahtumin
 455. Kalankäsittelyoppia saatiin kylätalolla
 456. Rokokota sai piipun
 457. Zumba - mikä kokemus!
 458. Stipendi Vihtijärven VPK:n nuoriso-osastolle
 459. Pop-up-myymälä tuo joulun kylälle
 460. Radiotoimittaja vieraili Vihtijärvellä
 461. Nuortenkerho kylätalolla perjantaina 15.11. klo 18
 462. Kummajaiset kokoontuivat Nummituvalle
 463. Vihtijärveläiset aktivoituivat Facebookissa
 464. Vihtijärven tulevaisuus puhutti kyläkokouksessa
 465. Kurssista apua tietokoneen käsittelyyn
 466. Joulupuoti aukeaa tänä vuonna Yliseppään
 467. Pöllö bongattiin päiväkodilla
 468. Osallistu kurpitsanveistokilpailuun!
 469. Uusi hanke esitellään kyläkokouksessa 28.10.
 470. Vihtijärvihölkän puolimaratonilla reittiennätys uusiksi
 471. VPK ohjeistaa varautumaan myrskyyn
 472. Nummituvalla isänpäivälounas
 473. Rokolle retkeiltiin taas kauniissa säässä
 474. Kursseille mahtuu vielä
 475. VITAL-hanke sai ELY-keskuksen puoltavan päätöksen
 476. Lapset pääsivät kokeilemaan sirkustemppuja
 477. Hurja Halloween-karnevaali 1.11.2013
 478. Tuliset tenorit Musiikkitalossa 06.10.2013
 479. Syystempaus jälleen ensi lauantaina
 480. Uusia palveluita Syökerin Tuvalta
 481. Iivarin hurja seikkailu sai onnellisen lopun
 482. Vastaa pelastuslaitoksen tutkimukseen
 483. Rokolla talkoiltiin taas
 484. Kappelikuoron harjoituskausi alkaa tiistaina 17.9.
 485. Kauden sade-ennätys kasteli perusteellisesti
 486. Härskit hitit soivat Nummituvalla
 487. Ensimmäinen zumba peruttu
 488. Kesäkurpitsasta on moneksi
 489. Kirjastoauto tarvitsee mielipidettäsi
 490. Ja niin nousi Rokolle uusi kota
 491. Perhekerho aloitti uusin voimin
 492. Zumban syyskausi starttaa (ehkä)
 493. Kylänpään kirppikseltä voi löytää aarteita!
 494. Palokunnan syyskausi pyörähtää käyntiin
 495. Päiväkotikin on käynnistänyt syyskautensa
 496. Vihtijärven koulussa kaksi uutta opettajaa
 497. Vihtijärven keskustan peltojen puinti alkoi
 498. Romantiikan ja temperamenttien vivahteita - Vihtijärven Kamarimusiikki 2013
 499. Paikoillanne, valmiit...hep!
 500. Vihtijärven Kamarimusiikki 2013 kiinnostaa - perjantain konsertti on loppuunmyyty

Klikkaamalla lisätietoja