Vuosi kyläkoordinaattorina

Olen tänään toiminut tasan vuoden kyläkoordinaattorina. Huimaa.
Työni on mielenkiintoista, erilaista ja mukavaa. Iso kiitos kaikille, joiden kanssa saan tehdä yhteistyötä!

Tapahtuma- ja harrastekalenterimme alkaa mukavasti täyttyä. Tuntuu, että nyt syksyllä on vieläkin enemmän harrasteita kuin keväällä. Kylätalollakin alkaa olla ohjelmaa melkein jokaisena arkipäivänä. Ihan uutena juttuna alkavat nuorten illat, josta ensimmäistä vietetään tänään klo 18 alkaen. Taidekerhokin toivottavasti starttaa ensi kuussa, jos kävijöitä sinne riittää. Suunnitteilla on myös kaikenlaista muuta kerhotoimintaa, joten jos sinua kiinnostaa esim. espanjan opiskelu tai erilaiset ruokakurssit, niin otathan yhteyttä minuun. Siten tiedän olisiko näille kursseille osallistujia.

Mediatiimimmekin on taas syksyn tullen aktivoitunut ja nettisivut ovat saaneet enemmän sisältöä. Saimme avuksemme myös koulun oppilaista koostuvan toimitustiimin, jonka tehtävänä on kertoa koulun kuulumisia uutisten muodossa. Tämän tiimin uutisten toimitusaika on hiukan pidempi, joten uutiset ovat hieman vähemmän tuoreita, mutta silti varmasti odottamisen arvoisia.
Nettisivujen uudistuksessa on myös päästy siltä osin eteenpäin, että valikot ovat nyt toiminnassa myös tableteilla.

Investointihankkeemme on edennyt taas muutaman askeleen verran. Ilmoitustaulu löytyy nyt kylätalon ulkoseinästä. Avain löytyy toistaiseksi vain minulta, mutta teetän niitä piakkoin lisää ja sitten sovitaan niiden suhteen hyvä järjestely. Kylätalolta löytyy nyt myös laminointikone, jolla voi laminoida A3-kokoon asti. Sitä voivat kyläläisetkin tulla käyttämään pientä korvausta vastaan.

Viime perjantaina kävin edullisella ostosreissulla Vantaan suunnassa ja hankin kylätalolle verhotangot, verhokankaat sekä pimennysverhot salin ikkunoihin. Nyt pitäisi ensin kiinnittää tangot ja sitten suunnitella ja tehdä verhot. Näitä hommia teemme talkoilla, joten minulle saavat halukkaat ilmoittautua! Talkoot pidetään joskus puolen kuun paikkeilla tai sen jälkeen, koska livahdan hetkeksi Como-järvelle tässä välillä. Voimme sitten sopivia päiviä katsoa ilmoittautuneiden kesken.

Näistä kankaista teemme talkoilla kylätalolle verhot.

Mukavaa syksyä kaikille!

AnuN

Ilmoittautumiset ja kommentit otan mielelläni vastaan osoitteeseen kylakoordinaattori(at)vihtijarvi.fi

(31.8.2012)

Klikkaamalla lisätietoja