Vihtijärveläistä, kotisivuja ja hissimiehiä

Vihtijärveläistä, kotisivuja ja hissimiehiä

Kyläyhdistyksen sihteerin blogi vaihtui taas kyläkoodinaattorin blogiksi. Tällä kertaa tekstin kirjoittaja ei omaa niin hyviä toimittajan taitoja, kuin edellinen, mutta antakaa se anteeksi. Pyrin kuitenkin säännöllisesti kertomaan siitä, mitä kulloinkin kylätalolla ja kylällä touhuan.

Kevättalvi on ollut työntäyteistä aikaa kyläkoordinaattorilla. Hommaa on riittänyt Vihtijärveläinen-lehden toimittamisessa ja uusien kotisivujen parissa. Myös investointihankkeen toteuttaminen tuolihisseineen on paraikaa työn alla.

Kuten olette huomanneet, kylän kotisivut ovat nyt uudistuneet. Mutta ei syytä huoleen, kaikki vanha tieto löytyy kyllä uusiltakin sivuilta, ehkä jopa loogisemmin kuin aiemmin. Mediatiimillä ainakin on ollut tarkoituksena entisestään selkeyttää kotisivujen rakennetta.

Uutuutena sivuilla on aivan ihana kuukauden pilakuva! Ari Peura on loistava lisä mediatiimissämme ja saamme jatkossa kuukausittain nauttia hänen taidokkaista ja hauskoista piirroksistaan. Ari kuvitti muutaman jutun myös kylälehteemme, joka ilmestynee kesäkuun alussa.

Lehden parissa on vierähtänyt tovi, jos toinenkin. On todella mukavaa toimittaa lehteä, johon tulee niin monenlaisia juttuja eri kirjottajilta. Välillä täytyy olla hyvin kärsivällinen ja joustaa dead linen kanssa, mutta nyt on lehti painossa ja ensimmäistä vedosta odotellaan. Tulossa on taas kerran upea lehti, joten kiitokset mediatiimille ja kaikkille muillekin kirjottajille!

Investointihankkeemme puitteissa on nyt valittu kylätalon oikean puolen portaikkoon tulevan tuolihissin toimittaja. "Hissimies" kävi mittailemassa portaikkoa ja kyläkoordinaattori pääsi ihmettelemään jotain ihan uutta. Nuorimies lätki portaikon täyteen värikkäita tarroja, kuvasi ne ja sanoi, että tietokone tekee nyt kuvan portaikostanne hissitehdasta varten. "Joskus se pyytää ottamaan lisää kuvia, mutta tää nyt meni hienosti kerralla!", sanoi hissimies. Siinä sitten pällisteltiin portaikkomme kuvaa tietokoneelta! Ihmeellistä tämä uusi teknologia.

Lätkät portaikossa ja tietokone räknää.

 

Aurinkoiset terveiset kylätalolta,

AnuN

Klikkaamalla lisätietoja